Ποια είναι τα ζώδια που δεν λένε όχι σε ένα one night stand ?


Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν μεγαλύτερη τάση να ζήσουν μια ερωτική περιπέτεια για μια νύχτα. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην αυθορμητικότητά τους, στην ερωτική τους φλόγα ή στην ανάγκη τους για διασκέδαση και ποικιλία. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά τα ζώδια και γιατί είναι πρωταθλητές στο one night stand.

Τοξότης
Οι Τοξότες είναι γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό για τη ζωή. Δεν φοβούνται να δοκιμάσουν νέες εμπειρίες και να γνωρίσουν διάφορους ανθρώπους. Είναι ευχάριστοι, γοητευτικοί και αστείοι, γεγονός που τους κάνει να ξεχωρίζουν σε κάθε περίσταση. Ένα one night stand είναι γι  αυτούς μια ακόμη περιπέτεια που δε χρειάζεται να συμβάλλει σε μια σχέση.

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι φημισμένοι για την απόλαυσή τους στο σεξ. Είναι από τα πιο ερωτικά και αφοσιωμένα ζώδια, που ξέρουν πώς να δίνουν και να λαμβάνουν ευχαρίστηση. Δε δυσκολεύονται να πέσουν στην αγκαλιά κάποιου που τους ελκύει, αρκεί ν  αξίζει το ρίσκο. Έχουν υψηλές προσδοκίες για αυτό και όποιος βγεί με αυτούς, δε θα απογοητευτεί.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι ένας ακαταμάχητος εραστής, που κρύβει ένα βαθύ μυστήριο. Όταν σε κοιτάζει, νιώθεις να σε διαπερνά με το βλέμμα του. Θα σου χαρίσει μια νύχτα γεμάτη πάθος και ένταση, που θα σου μείνει αξέχαστη. Είναι φυσικά σέξι- δεν χρειάζεται να κάνει κόπο- και θα σε προσκαλέσει στον ερωτικό του κόσμο.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι οι τέλειοι σύντροφοι για one night stand. Πίσω από την φαινομενική τους υποχωρητικότητα και «ήρεμη δύναμη» κρύβουν μια φλογερή επιθυμία. Θα αφήσουν τη λογική τους για μία φορά και θα αφοσιωθούν στην απόλαυση της νύχτας.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!