Ποια είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν με τον Ερμή στον Σκορπιό;


Ο Ερμής θα περάσει στον Σκορπιό στις 22.10 και θα κάνει τη σκέψη μας πολύ πιο βαθιά και ουσιαστική ωστόσο αυτή η θέση του Ερμή ίσως να πρέπει να χρησιμοποιηθεί στην πιο αναβιβασμένη του μορφή για να λειτουργήσει θετικά.Στην θετική του μορφή ίσως να είναι ένας αρκετά ουσιώδης Ερμής που έχει τη δυνατότητα να δεί πίσω από τα φαινόμενα και να ανακαλύψει την αλήθεια και στην κυβέρνηση του Πλούτωνα έχοντας εμπιστοσύνη στο ένστικτό του και στη διαισθητική του ικανότητα ωστόσο στην αρνητική του μορφή ίσως να
γίνει εμμονικός στη λεπτομέρεια ,να αμφισβητεί και να υποψιάζεται ,να κυριευτεί από κτητικότητα και ζήλεια αλλά και να καταναλώσει μεγάλη νοητική ενέργεια μένοντας στην ασήμαντη λεπτομέρεια και αγνοώντας ίσως την μεγάλη ιδέα.
Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής περνώντας στον Σκορπιό θα είναι ένα τρίγωνο με τον Κρόνο στις 22.10 που θα βοηθήσει σε κάποια σταθεροποίηση ,σύνοδο με τον Άρη και αντίθεση με τον Δία στις 28.10 και 29.10 που ίσως να φέρει επιτυχημένη δράση μέσα από υπερβολική προσπάθεια αλλά και εντάσεις διεκδικήσεις και ξεκαθαρίσματα ,αντίθεση με τον Ουρανό που ίσως να φέρει κάποια ξαφνικά και απρόοπτα ,τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 07.11 που θα φέρει δημιουργικότητα,κάποια σχέδια ,φαντασία και διαίσθηση και ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα που ίσως να φέρει μια σημαντική επιτυχία. Θα επηρεαστούν θετικά τα υδάτινα ζώδια αλλά και τα γήϊνα ενώ περισσότερη προσοχή ίσως να πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού στην επικοινωνία τους.

Πιο αναλυτικά η πορεία του Ερμή στον Σκορπιό ..

Οι Κριοί θα ασχοληθείτε με οφειλές και οικονομικά ,ίσως να έχετε κάποια ξαφνικά έξοδα αλλά και έντονες ερωτικές σχέσεις ενώ θα έχετε επιτυχία σε επαγγελματικά θέματα.

Οι Ταύροι θα πρέπει να αποφύγετε να είστε ελεγκτικοί με το ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας και επικοινωνήστε ουσιαστικά μαζί τους.Αποφύγετε ξαφνικές αντιδράσεις και να είστε έτοιμοι να δυναμώσετε σχέσεις και να κάνετε ουσιαστικές γνωριμίες.

Οι Δίδυμοι θα ασχοληθείτε με την εργασία ή την υγεία σας πιο ουσιαστικά ενώ καλό θα είναι να κρατήσετε την σιωπή του Σκορπιού μέσα στην εργασία σας ακόμη κι αν υπάρξουν ανατροπές και εντάσεις.Θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε σχέδια ωστόσο και να τακτοποιήσετε οφειλές και οικονομικά.

Οι Καρκίνοι θα επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με τους έρωτες σας ή τα παιδιά σας ωστόσο αποφύγετε ζήλειες και εντάσεις ενώ κάποιοι τελικά θα έχετε όμορφες στιγμές στην ερωτική σας ζωή και κάποιοι θα κάνετε μια σημαντική και ουσιαστική σχέση ή συνεργασία.

Οι Λέοντες ίσως να έχετε συζητήσεις και επαφές με την οικογένειά σας ίσως και για θέματα κληρονομικά ωστόσο μπορεί να υπάρξουν και έντονες διεκδικήσεις ή ανατροπές σε οικογενειακό επίπεδο ενώ καλό θα είναι να χειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση και όχι με πείσμα.

Οι Παρθένοι θα είστε αρκετά ουσιαστικοί στην επικοινωνία σας και αρκετά πειστικοί ωστόσο προσέχετε σε ενδεχόμενες διαφωνίες να μην είστε απόλυτοι.Ωστόσο θα είστεναρκετά δημιουργικοί,θα έχετε ιδέες και τρυφερές συναντήσεις αλλά κάποια μια πολύ σημαντική επαγγελματική συνεργασία.

Οι Ζυγοί θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα βαθιά συναισθήματά σας και τα οικονομικά σας ,ίσως να κάνετε κάποιες υπερβολές σε έξοδα ή να προκύψουν απρόοπτα ενώ ίσως να υπάρξουν και έντονες ερωτικές διεκδικήσεις.Ωστόσο κάποιοι θα έχετε έσοδα από την εργασία σας και τακτοποίηση ενός οικογενειακού ζητήματος.

Οι Σκορπιοί με τον Ερμή στο ζώδιό σας αποφύγετε να είστε καυστικοί με σχέσεις και συνεργασίες ενώ ίσως να έχετε και κάποιες ανατροπές και εντάσεις.Θα κάνετε κάποιοι ωστόσο ρομαντικές γνωριμίες αλλά και πολύ ουσιαστικές και δυνατές σχέσεις.

Οι Τοξότες ίσως να είστε πιο απομονωμένοι όλο αυτό το διάστημα και ίσως να έχετε
κάποιες ανασφάλειες και αμφιβολίες για σχέσεις και συνεργασίες.Προσέχετε κάποια
θέματα υγείας και εργασίας και προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι ενώ κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να έχετε μια σημαντική οικονομική στήριξη και να ρυθμίσετε θέματα οικογενειακά.

Οι Αιγόκεροι θα επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο και ίσως μέσα από μεγάλη προσπάθεια να έχετε κάποια επιτυχία ωστόσο προσέχετε διαφωνίες και ανατροπές στις σχέσεις σας και στοςυ στόχους σας.Κάποι έντονα ερωτική σχέση ίσως να προκύψει και εάν επικοινωνήσετε βαθιά και ουσιαστικά πολλοί θα έχετε θετικά αποτελέσματα και σημαντικές εξελίξεις.

Οι Υδροχόοι ίσως να αντιμετωπίσετε θέματα στην καριέρα σας και καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί ,να αποφύγετε έντονες διεκδικήσεις να είστε προνοητικοί και να αποφύγετε παράτολμες αποφάσεις ακόμη και στις σχέσεις σας.Κάποιοι θα βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα αλλά θα έχετε και κάποια σημαντική στήριξη από κάποιο άτομο κύρους.

Οι Ιχθείς ίσως να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα σπουδών αλλά ίσως να έχετε και πιο
αναβιβασμένη αντίληψη των θεμάτων σας.κάποιοι ωστόσο ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις στην επικοινωνία ,στις μετακινήσεις σας αλλά και σε νομικά θέματα ,ίσως να έχετε και κάποια απρόβλεπτα νέα αλλά και μια ξαφνική γνωριμία ενώ προς το τέλος της διέλευσης του Ερμή ίσως να κάνετε ένα ταξίδι,να ταξιδέψετε νοητικά ,να κάνετε μια σημαντική γνωριμία αλλά και να πετύχετε σημαντικούς στόχους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!