Ποια ζώδια αποφεύγουν τον γάμο?


Δεν θέλουν να χάσουν την ανεξαρτησία τους. Υπάρχουν κάποια ζώδια που αποφεύγουν το γάμο. Κάποια ζώδια εκτιμούν την οικογένεια, την ζεστασιά και την
σταθερότητα, υπάρχουν όμως και ζώδια που δεν θέλουν να χάσουν την ανεξαρτησία τους. Εμείς θα εστιάσουμε στην δεύτερη κατηγορία και θα αναφέρουμε τα 4 ζώδια που αποφεύγουν το γάμο.

Είναι αυτοί που δεν νιώθουν φόβο για την μοναξιά, αγχώνονται συναισθηματικά με τη σκέψη της ρουτίνας και τους αρέσει να αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους. Μάλιστα, πολλές φορές η ανάγκη τους να είναι μόνοι είναι τόσο ισχυρή που στο τέλος καταλήγουν να είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα single, γιατί έτσι νιώθουν πιο ευτυχισμένοι.

Ας δούμε ποια είναι αυτά:

Δίδυμος
Χρειάζεται να περνά χρόνο με τον εαυτό του και βαριέται πολύ γρήγορα. Δεν είναι εύκολο να δέθεις με ένα Δίδυμο, γιατί κάθε μέρα γι αυτό το ζώδιο είναι δική του. Ο Δίδυμος θέλει ελευθερία, του αρέσουν οι πρόκλησεις .

Τοξότης
Ο Τοξότης δεν παραδίδει ούτε στον εαυτό του τα συναισθήματά του, πολύ απλά γιατί φοβάται τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις. Είναι ένα ζώδιο που πραγματικά απολαμβάνει το να είναι μόνος του και δεν πρέπει με τίποτα να τον πιέσεις, γιατί θα αντιδράσει. Η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για έναν Τοξότη. Είναι ένα ζώδιο αυτόνομο, ευχάριστο και πολύ αισιόδοξο που αγαπάει την ελευθερία, την περιπέτεια και την αλλαγή.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν βιάζεται να παντρευτεί και απολαμβάνει την ελευθερία του. Θεωρεί ότι ο γάμος είναι γεμάτος προβλήματα και δυσκολίες και προτιμά να τα αποφύγει ή να τα αντιμετωπίσει αργότερα.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς φαντάζεται έναν ιδανικό γάμο και μια ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά όταν πλησιάζει η μέρα του γάμου νιώθει αγχωμένος και αβέβαιος. Έχει υψηλές προσδοκίες και φόβους και μπορεί να θέλει να τα παρατήσει όλα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!