Πώς αντιδρούν τα ζώδια μετά το τέλος μιας σχέσης


Ο χωρισμός είναι πάντα μια δύσκολη κατάσταση, ειδικά όταν ένα από τα δύο άτομα δεν είναι απόλυτα σύμφωνο με αυτόν. Είτε η σχέση ήταν μικρής διάρκειας είτε πολυετής, ο χωρισμός πάντα προκαλεί συναισθηματικό πόνο και δημιουργεί διάφορα αρνητικά συναισθήματα. Σε ένα σημείο, ωστόσο, μια σχέση πρέπει να τελειώσει όταν οι άνθρωποι δεν νιώθουν πια καλά μέσα σε αυτήν. Οταν δεν υπάρχει κατανόηση, σεβασμός και επικοινωνία, τότε τα πράγματα έχουν ημερομηνία λήξης.

Πώς αντιδρούν, λοιπόν, τα ζώδια μετά από τον χωρισμό; Πώς συμπεριφέρονται όταν οι σχέσεις τους αποτυγχάνουν;

Κριός: Είναι περήφανος και συχνά αντιδρά έντονα μετά τον χωρισμό. Δυσκολεύεται να κρατήσει τα συναισθήματά του κρυφά και εκφράζει τον θυμό του. Ωστόσο, αφήνοντας τα συναισθήματά του να εκφραστούν ελεύθερα, θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει γρήγορα τον χωρισμό.

Ταύρος: Διαθέτει μεγάλη υπομονή, και δυσκολεύεται να αποχωριστεί. Προσπαθεί να διατηρήσει τη σχέση ακόμη κι όταν δεν είναι υγιής. Ωστόσο, μετά από έναν χωρισμό, χρειάζεται πολύ χρόνο για να εμπιστευτεί και να ανοίξει την καρδιά του σε μια νέα σχέση.

Δίδυμος: Συνήθως χωρίζει ξαφνικά και δυσκολεύεται να ξεχάσει τους ανθρώπους που καθόρισαν ερωτικά τη ζωή του. Ο Δίδυμος δεν πέφτει εύκολα στα συναισθηματικά βάθη, αλλά θα δει τον χωρισμό ως μια ευκαιρία για νέα ξεκινήματα.

Καρκίνος: Είναι ένα βαθιά συναισθηματικό ζώδιο, και ο χωρισμός τον πονάει πολύ. Συχνά απομονώνεται και αναζητά περίοδο πένθους. Χρειάζεται πολύς χρόνος για να ξεπεράσει τον χωρισμό.

Λέων: Ο Λέων δεν δείχνει πόσο πονάει και συχνά κρύβει τα συναισθήματά του. Θα επικεντρωθεί στην καριέρα του και θα συνεχίσει τη ζωή του. Όταν είναι έτοιμος, ίσως αναζητήσει μια νέα σχέση.

Παρθένος: Προσπαθεί να διαχειριστεί τον χωρισμό με λογικό τρόπο. Επικεντρώνεται στη δουλειά του και αποφεύγει να εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά του. Συνήθως διατηρεί διπλωματική επαφή με τον πρώην σύντροφό του.

Ζυγός: Οι Ζυγοί είναι δίκαιοι και κοινωνικοί. Μετά τον χωρισμό, ενδέχεται να αναζητούν συνεχή κοινωνική επαφή για να αποφύγουν την συναισθηματική αναταραχή. Προσπαθούν να δουν τη θετική πλευρά της κατάστασης.

Σκορπιός: Ο Σκορπιός δύσκολα επιστρέφει μετά τον χωρισμό. Μπαίνει σε φάση μοναξικότητας και δυσκολεύεται να εμπιστευτεί ξανά κάποιον. Είναι επιθετικός αν ο χωρισμός δεν ήταν δική του απόφαση.

Τοξότης: Ο Τοξότης φοβάται τη μοναξιά και συνήθως αναζητά γρήγορα νέες σχέσεις και διασκέδαση με φίλους. Η αισιοδοξία του τον βοηθά να δει τη θετική πλευρά της κατάστασης.

Αιγόκερως: Προτιμά να επικεντρώνεται στη δουλειά του μετά τον χωρισμό και δυσκολεύεται να ανοίξει την καρδιά του σε μια νέα σχέση. Είναι διακριτικός σχετικά με τα συναισθήματά του.

Υδροχόος: Συχνά δείχνει ψυχρός μετά τον χωρισμό, αλλά το αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πονάει. Μπορεί να αντιδρά διαφορετικά κάθε φορά.

Ιχθύς: Είναι πολύ ευαίσθητος, και ο χωρισμός τον πονάει βαθιά. Εάν ο χωρισμός δεν ήταν δική του απόφαση, τότε θα υποφέρει και θα ζει με τις αναμνήσεις. Συχνά, κλείνεται στον εαυτό του και απομακρύνεται από τα κοντινά του πρόσωπα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!