Πως θα μας επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου


Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, θα αφήσει για λίγες ημέρες το ζώδιο του Ζυγού και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου όπου έρχεται για να ολοκληρώσει θέματα που είχαμε αφήσει στην μέση.

Αυτό σημαίνει ότι για λίγες ημέρες, θα αφήσουμε στην άκρη του διπλωματικό μας πρόσωπο και θα ξαναδούμε τα θέματα που μας απασχολούν με ψυχρή λογική, ενώ θα έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα να δώσουμε πρακτικές λύσεις. Βέβαια, θα πρέπει να προσέχουμε να μην πέσουμε θύματα παραπλανητικών ειδήσεων, ενώ τα σχόλια μας θα είναι ιδιαίτερα επικριτικά και καυστικά.

Ο Ερμής θα επιστρέψει  στο ζώδιο της  Παρθένο στις 23/09 στις 15:05 μ.μ. και μέχρι την 01/10  στις 13:05 μ.μ. θα φτάσει στην 24ο 16’  όπου θα μπει σε στάση. Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την επιστροφή   του Ερμή από στο  ζώδιο της Παρθένου θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) τα  οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να ξαναδούν τα σχέδια τους.

Ενώ το καυστικό χιούμορ τους και τα εύστοχα σχόλια τους θα καταφέρουν να τραβήξουν την προσοχή των ανθρώπων που τους ενδιαφέρουν, ενώ τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύς) θα πρέπει  να κάνουν ένα βήμα πίσω και  βρουν πρακτικές λύσεις στις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους υποθέσεις.

Κατά της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένο οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 27/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα (26ο 09’), θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους)  που έχουν γεννηθεί μετά  του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να επανεξετάσουν  τις πληροφορίες που έχουν  στα χέρια τους και να τις χρησιμοποιήσουν προς όφελος τους, ενώ παράλληλα τίποτα δεν θα ξεφεύγει από το οπτικό τους πεδίο.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή  από το ζώδιο της Παρθένου τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Στη  δουλειάς σας θα είναι στραμμένη όλη σας η προσοχή  αυτή τη χρονική περίοδο. Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας , ενώ παράλληλα θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις αποφάσεις σας. Επίσης αυτές τις ημέρες είναι πολύ σημαντικό να προσέχετε τα λόγια σας ένα δεν θέλετε να δημιουργηθούν εντάσεις με τους συναδέλφους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα σχέδια σας θα ξαναδείτε  εσείς οι Ταύροι. Η επιστροφή του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα δημιουργικά σας σχέδια πριν τα βάλετε σε τροχιά υλοποίησης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν να σας ξαναπλησιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ξανά ασχοληθείτε εσείς οι Δίδυμοι. Η επιστροφή   του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο επαναφέρει στην επιφάνεια μια οικογενειακή σας υπόθεση ή τα θέματα ενός ακινήτου τα οποία θεωρούσατε ότι έχετε κλείσει. Ενώ μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με κάποια συγγενικά σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις θα έχετε αυτές τις  ημέρες εσείς οι Καρκίνοι . Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει ιδιαίτερα δύσκολο το πρόγραμμα σας, καθώς θα έχετε πολλές συζητήσεις, και αρκετές επαγγελματικές συζητήσεις, ενώ θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για πολλές αναβολές ή καθυστερήσεις οι οποίες θα ενισχύσουν τον εκνευρισμό σας. Επίσης, αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να αποφύγετε την αγορά ενός καινούργιου κινητού τηλεφώνου. 

ΛΕΩΝ

Ένα βήμα πίσω θα πρέπει να κάνετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος  Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να φέρει μια αναβολή ή να προκαλέσει καθυστερήσεις στην πορεία μιας επαγγελματικής συνεργασίες. Εκμεταλλευτείτε την πίστωση χρόνου που σας δίνεται ώστε να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής θα βρίσκεστε αυτές της ημέρες εσείς οι  Παρθένοι . Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε τα σχέδια σας και να κάνετε συζητήσεις που θεωρούσατε ότι είχανε κλείσει. Ενώ αρκετοί είναι πιθανό να έχετε και μια επαγγελματική πρόταση από ένα παλιό σας συνεργάτη. Σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήτανε να αποφύγετε τα επικριτικά σχόλια στους δικούς σας ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ξεκινήσετε ένα γύρω παρασκηνιακών συζητήσεων στην προσπάθεια σας να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συμφωνία. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να επανέλθει στην ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν με το οποίο είχατε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την πιο εξωστρεφή πλευρά του εαυτού σας θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει κοντά σε φίλους και γνωστούς που έχετε να δείτε καιρό, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπείτε στην διαδικασία και να επανεξετάσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι κάποια άτομα πιθανόν να φύγουν από τη ζωή σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τους επαγγελματικούς σας στόχους θα ξαναδείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει  να επανεξετάσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, και να αποφασίσετε εάν αξίζει να επιμείνετε ή πρέπει να κάνετε μια αλλαγή. Επίσης, καλό είναι να κατεβάσετε λιγάκι τους τόνους σας εάν δεν θέλετε να χαλάσει η εικόνα σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστες ειδήσεις θα έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.  Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε τις λεπτομέρειες ενός νέου επαγγελματικού σχεδίου λίγο πριν το προχωρήσετε, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να υπάρξει μια μικρή αναβολή, η οποία θα λειτουργήσει προς όφελος σας και αφορά μια Νομική σας υπόθεση. Επίσης , είναι πιθανό να αναβληθεί για λίγες ημέρες ένα επαγγελματικό ταξίδι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Υδροχόοι. Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει αν ξαναδείτε τις οικονομικές σας συμφωνίες, ενώ είναι πιθανό να ψάξετε και να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Μέχρι να τα καταφέρετε θα περάσετε λίγο άγχος. 

ΙΧΘΥΣ

Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα εστιάσετε για άλλη μια φορά την προσοχή σας  εσείς οι Ιχθύς. Η επιστροφή  του  Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις συνεργασίες σας, εστιάζοντας για άλλη μια φορά την προσοχή σας στην συμπεριφορά των συνεργατών σας απέναντι σας. Ενώ είναι πιθανό να έχετε και πάλι μια μικρής διάρκειας συνεργασία με ένα παλιό σας συνεργάτη. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βάλετε την συμπεριφορά του συντρόφου σας κάτω από το μικροσκόπιο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!