Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού


Για να προχωρήσει κάποιος στη ζωή του και να εξελιχθεί, χρειάζεται δίπλα του ανθρώπους που θα τον στηρίξουν και μέσα από την συνύπαρξη και την συνεργασία θα καταφέρει να βγάλει στην επιφάνεια την καλύτερη πλευρά του εαυτού του. 

Το  ζώδιο του Ζυγού είναι αυτό που εκπροσωπεί τις συνεργασίες, τον γάμο, διαπροσωπικές μας σχέσεις, την διπλωματία, την αισθητική, την ομορφιά, την αρμονία αλλά και την Τέχνη.

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, θα είναι σαφέστατα καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο, εξαιτίας και της ανάδρομης πορείας του Ερμή τις πρώτες ημέρες ίσως χρειαστεί να επανεξετάσουμε τα ζητήματα που μας απασχόλησαν στο παρελθόν, και να βρούμε λύσεις  μέσα από την οδό της διπλωματίας , ενώ εξίσου σημαντικό είναι να αποφύγουμε τις υπερβολές.

Στα θετικά αυτής της περιόδου, είναι οι δυνατότητες που θα μας δοθούν να σταθεροποιήσουμε τα σχέδια μας, θα αναλάβουμε δυναμικές  πρωτοβουλίες, ενώ θα έχουμε σημαντικές ευκαιρίες τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στις συνεργασίες μας, τις οποίες δεν πρέπει να αφήσουμε ανεκμετάλλευτες. Ενώ, για άλλη μια φορά θα πιεστούμε να κλείσουμε τους λογαριασμούς με το παρελθόν.

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού στις 23/09 στις 04:04 π.μ.  και θα παραμείνει μέχρι τις 23/10 στις 13:35 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του,  θα ασχοληθούμε με προσοχή στα θέματα που αφορούν τους συνεργάτες μας, ενώ σε ότι αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις, θα πάρουμε δυναμικές πρωτοβουλίες, με την προϋπόθεση ότι δεν θα παρασυρθούμε σε υπερβολές.

Από το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να σταθεροποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ με τις  προσωπικές  και επαγγελματικές τους σχέσεις θα ασχοληθούν  τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), τα οποία είναι σημαντικό να μάθουν να συνεργάζονται.

Το φετινά γενέθλια των Ζυγών θα είναι σαφέστατα πιο ανέφελα  σε σχέση με τα προηγούμενα 2 χρόνια.

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος  κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Ζυγού είναι :

  • Στις 23/09 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή (00ο 14’), θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 26/09 η Νέα Σελήνη που πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού (02ο 48’), θα

θα ανοίξει το δρόμο για να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα  στην προσωπική τους ζωή αλλά και στην καριέρα τους, με μεγαλύτερη ευκολία σε σχέση με το παρελθόν  οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) των 3 πρώτων ημερών καθώς  και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

  • Στις 26/09 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομου Δία (03ο 42’), θα παρασύρει σε υπερβολές και επιπόλαιες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 09/10 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού (16ο 32’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου και καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.
  • Στις 11/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο (18ο 42’), θα βοηθήσει να πάρουν ώριμες αποφάσεις τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 17/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη (24ο 25’), θα ωθήσει να πάρουν πρωτοβουλίες και να δείξουν το δυναμικό τους πρόσωπο τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 19/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα (26ο 08’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα δίνοντας τέλος σε τοξικές καταστάσεις.
  • Στις 23/10 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη (29ο 30 ’) , θα βοηθήσει να ζήσουν όμορφες στιγμές στην προσωπική τους ζωή τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών καθώς  και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να δουν ξεκάθαρα τις σχέσεις τους με τους άλλους, ενώ δεν θα διστάσουν να συγκρουστούν για να υπερασπιστούν τα θέλω τους.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει το πέρασμα  του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Με τις  διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε βήματα για να αποκαταστήσετε τόσο την σχέση σας με τον σύντροφο σας, η οποία πιθανόν να είχε διαταραχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, όσο και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες.  Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τις υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ δουλειά σας  περιμένει αυτή τη χρονική περίοδο εσάς τους  Ταύρους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας, με την αποτελεσματικότητα σας,  την ικανότητα σας να δίνετε  πρακτικές λύσεις, αλλά και με τον ήρεμο χαρακτήρα σας, ενώ  θα είστε από αυτούς που δεν θα φοβηθείτε να αναλάβετε νέες ευθύνες.  Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προσέξετε τον εαυτό σας, να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, και να ξεκινήσετε γυμναστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο χαρούμενες, δημιουργικές και δυναμικές περιόδου της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πάρετε δυναμικές πρωτοβουλίες και να  προωθήσετε τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να  περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Ο έρωτας από την άλλη πλευρά έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας, έτσι οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το  σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε λύσεις στα θέματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, αλλά και θέματα που αφορούν ένα ακίνητο, ενώ θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε ή να επεκτείνετε  τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΛΕΩΝ

Τις διπλωματικές σας ικανότητες θα αναδείξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να βγείτε νικητές στο επικοινωνιακό παιχνίδι, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την ευγένεια αλλά και τα επιχειρήματα σας, κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων. Ενώ, από την άλλη πλευρά, θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις, τόσο  για επαγγελματικούς λόγους όσο και για αναψυχή. Επίσης, αρκετοί από εσάς  είναι πιθανόν να ξεκινήσετε μια ξένη γλώσσα ή ένα επαγγελματικό σεμινάριο που θέλατε εδώ και καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με αργά και σταθερά βήματα είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει  την δυνατότητα να  προχωρήσετε σε μια  νέα οικονομική συνεργασία, πάνω στην οποία δουλεύεται εδώ και καιρό και μπορεί να σας βοηθήσει στην επαγγελματικής εξέλιξης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί έως κτητικοί με τους αγαπημένους σας.

ΖΥΓΟΣ

Η προσωπική σας πρωτοχρονιά μόλις ξεκίνησε. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας,  σας, σας  υπόσχεται ότι τα φετινά σας γενέθλια θα σας φέρουν τις ευκαιρίες που τόσο καιρό περιμένατε. Κατή τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο σας  θα πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες που αφορούν τόσο την προσωπική σας ζωή όσο και την καριέρα σας, θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε την καριέρα σας σε ανοδική και παράλληλα σταθερή τροχιά. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια περίοδο εσωστρέφειας και παρασκηνίου ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε τον απολογισμό σας και παράλληλα  να σχεδιάσετε τις επόμενες σας κινήσεις, να ονειρευτείτε το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον,   ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανόν να κινηθείτε παρασκηνιακά, στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, αρκετοί από εσάς είναι πιθανόν να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους από το παρελθόν ή να μπλεχτείτε σε κρυφές ερωτικές περιπέτειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κοινωνικό σας πρόσωπο θα αναδείξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους, ενώ θα έχετε και την δυνατότητα να διευρύνεται τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, γνωρίζοντας  σημαντικούς ανθρώπους, και γιατί όχι να αρχίσετε να έχετε πιο ενεργή συμμετοχή στα κοινά. Επίσης,  μέσα από τις φιλικές σας παρέες είναι πιθανό να γνωρίσετε τον σημαντικό έρωτα της ζωής σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στους φιλόδοξους στόχους σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να δουλέψετε σκληρά, για την επιτυχία των νέων φιλόδοξων επαγγελματικών σας σχεδίων, και να αλλάξετε ουσιαστικά την εικόνα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανόν να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το χαμόγελο και η αισιοδοξία επιστρέφει και πάλι στην ζωή σας  . Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού τον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει την δύναμη και τον ενθουσιασμό που χρειάζεστε για να κυνηγήσετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να προβάλλετε τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι  στο εξωτερικό για επαγγελματικούς και όχι μόνο λόγους.

ΙΧΘΥΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε εύκολες λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις οι οποίες σας απασχολούν εδώ και καιρό, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία όταν ολοκληρωθεί θα δώσει σημαντική βοήθεια στο πορτοφόλι σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, με χαρά θα δείτε να ανανεώνεται.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!