Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

Oroskopos.tv


Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου. Η Πανσέληνος του Χιονιού, παρόλο που στην χώρα μας ο καιρός αυτές τις ημέρες, από ότι φαίνεται θα είναι αρκετά καλός, έρχεται να φωτίσει σημαντικά στοιχεία στην ζωή μας και να μας ωθήσει να ξαναδούμε τα σημαντικά πράγματα στην ζωή μας. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε άμεσα, καθώς η επόμενη Πανσέληνος θα εγκαινιάσει το χορό των φετινών Εκλείψεων.Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου θα πραγματοποιηθεί στις 24/02 στις 14:30 μ.μ. στην 05ο 23’. Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο που είναι , άμεσα συνδεδεμένο με την Δημόσια Υγεία, τον Στρατό, την τάξη, την εργασία και τις εργασιακές μας σχέσεις, την εστίαση στις λεπτομέρειες, την επίκριση, την διατροφή, αλλά και την πρακτικότητα, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους τους Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου για την Αθήνα είναι στην 21ο 33’ του Παρορμητικού Καρκίνου.

Ποια είναι όμως, τα ιδιαίτερα στοιχεία αυτής της Πανσελήνου? Αρχικά, η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα των αξιών (2ο -8ο ), έναν άξονα που εκτός από τα υλικά αποκτήματα, έχει άμεση σχέση με τον τρόπο με τον οποίο έχω δομήσει τις αξίες μας, γι’ αυτό και για όσους δεν τον έχουν κάνει, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, να αφήσουν στην άκρη παρωχημένες αντιλήψεις και αξίες, να κάνουν την αυτοκριτική τους, ενώ η παρουσία του Κρόνου απαιτεί από όλους να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Σελήνη με την σύνοδο Ερμή – Ήλιου, με την συμμετοχή και του Κρόνου, θα παίξει με τα συναισθήματα μας, πιέζοντας μας να βγάλουμε τους σκελετούς που κρύβουμε στην ντουλάπα μας, και να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους, γιατί αυτή την εποχή, η ασυνέπεια χωρίς πραγματικά σοβαρό λόγο, δεν θα συγχωρεθεί.

Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη με τον Δία, είναι πιθανό να μας παρασύρει σε υπερβολές τόσο στην ερωτική μας ζωή, όσο και σε οικονομικές σπατάλες, χάνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις την αίσθηση του μέτρου.

Από την άλλη πλευρά η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με τον Ωροσκόπο, θα μας ωθήσει να αφουγκραστούμε με μεγαλύτερη ευαισθησία τις ανησυχίες της νέας γενιάς, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την εκπαίδευση και μέλλον τους.

Στα θετικά αυτού του χάρτη συγκαταλέγεται η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία, η οποία μας υπόσχεται ότι οι λύσεις, στα ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν θα έρθουν τελικά πιο εύκολα από ότι φανταζόμαστε.

Φυσικά εξακολουθούμε να βρισκόμαστε κάτω από την ευνοϊκή επιρροή της όψης εξάγωνου που σχηματίζει ο Δίας με τον Κρόνο, η οποία φέρνει την επιβράβευση σε όσους είναι συνεπείς και εκτιμούν τις ευκαιρίες που τους δίνονται.

Αστρικά η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 11ο 11’ του Λέοντα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της είναι στην 27ο 22’ των Διδύμων.
Στην σύνθεση Τροπικού και Αστρικού χάρτη, οι όψεις που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα είναι το τετράγωνο που σχηματίζει η Αστρική Πανσέληνος με τον Τροπικό Δία, η οποία μπορεί να μας οδηγήσει σε οικονομικές σπατάλες και συναισθηματικές υπερβολές.

Αλλά και η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Αστρικός Ωροσκόπος με τον Τροπικό Ποσειδώνα, που μπορεί να θολώσει την κρίση μας, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά και οι αντιδράσεις μας να μην μας αντιπροσωπεύουν. Και αυτό είναι κάτι που θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο από την όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Αστρικός Ποσειδώνας με την Τροπική Σελήνη.

Η θετική νότα θα έρθει από την όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Αστρικός Πλούτωνας με την Τροπική Σελήνη, καθώς ότι και να γίνει στο τέλος θα καταφέρουμε να μείνουμε εστιασμένοι στους στόχους, που έχει θέσει κάθε ένας από εμάς, και με πείσμα να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που πιθανόν υπάρχουν στον δρόμο μας.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι, η λογική είναι αυτή που μας βοηθάει να τιθασεύουμε τα συναισθήματα μας, ιδιαίτερα όταν ολοκληρώνεται ένας κύκλος ζωής, ώστε να προχωρήσουμε παρακάτω.
Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στην Παρθένο τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Βασικές προτεραιότητες για εσάς του Κριούς, αυτή τη χρονική περίοδο είναι η δουλειά και η υγεία σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας βοηθήσει για άλλη μια φορά να δείξετε για άλλη μια φορά στο χώρο της εργασίας σας, την αποτελεσματικότητα σας, παρόλο το εσωτερικό σας άγχος, καθώς θέλετε πάντα να δείχνετε ποιος είναι ο πραγματικός ηγέτης της ομάδας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την φυσική σας κατάσταση, ενώ όσοι από εσάς ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, είστε αποφασισμένοι να το ακολουθήσετε χωρίς ατασθαλίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Την αισιοδοξία και το κέφι σας θα ξαναβρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να με θάρρος και τόλμη αλλά και σοβαρότητα να προχωρήσετε στην ανάπτυξη των νέων φιλοδοξιών σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, για τους δεσμευμένους ήρθε η ώρα να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους, ενώ για τους αδέσμευτους, οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουν σταθερότητα, και συνέπεια, χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα συναισθήματα σας σε τάξη ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να βάλετε εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας αναγκάσει να δείτε με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα, χωρίς να επηρεάζεστε από τα συναισθήματα σας, τις οικογενειακές σας σχέσεις, και να βάλετε όρια όπου χρειαστεί. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό, στην προσπάθεια σας να προφυλάξετε τον εαυτό σας, να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο ψυχρή πλευρά του εαυτού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάθε άλλο παρά ήρεμη θα είναι αυτές τις ημέρες η καθημερινότητα σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου θα σας αναγκάσει αφήσετε στην άκρη τα συναισθήματα σας, και να είστε πιο αυστηροί και ουσιαστικοί με τους συνεργάτες σας, καθώς το πιεστικό σας πρόγραμμα δεν υπάρχει χρόνος για καθυστερήσεις και ανούσιες συζητήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα αυστηροί με τα μικρότερα μέλη της οικογένειας ή φιλικά σας πρόσωπα, τα οποία έχουν την τάση να ξοδεύουν άσκοπα τα συναισθηματικά τους αποθέματα.

ΛΕΩΝ

Τα κεκτημένα σας θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να διαφυλάξετε εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προστατεύσετε τα επαγγελματικά σας κεκτημένα, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να ξαναδείτε, με οδηγό την ψυχρή λογική, ποια πράγματα και ποιοι άνθρωποι έχουν πραγματική αξία στην ζωή σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η Πανσέληνος είναι ιδανική για να δείτε βαθιά μέσα σας και να διώξετε, μια καλή , τους σκελετούς που κρύβατε μέσα στην ντουλάπα της ψυχής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω σε εσάς τους Παρθένους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να δείτε με καθαρή ματιά, τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να βάλετε, κάτι που είναι σχετικά εύκολο για εσάς, όρια σε αυτές. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό θα παίξει, η ικανότητα σας να υπέρ αναλύετε, κάθε τι που συμβαίνει. Από την άλλη πλευρά, η παρουσία του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, σας υπόσχεται σημαντικές ευκαιρίες, τις οποίες και δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά, με σκοπό την προώθηση των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων, ενώ αρκετοί από ε. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανόν να νιώσετε έτοιμοι να απαλλαγείτε από διάφορες εσάς είναι πιθανό να έχετε και αρκετό άγχος εξαιτίας των νέων επαγγελματικών σας ευθυνών. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, και να βρείτε λύσεις σε θέματα υγείας που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις φιλικές σας σχέσεις από κόσκινο θα περάσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε τις φιλικές σας σχέσεις, με ιδιαίτερη προσοχή, και είτε να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα, είτε να βάλετε όρια σε αυτές. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια νέα ερωτική σχέση με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο, ο οποίος ήταν αρκετά απόμακρος μαζί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην καριέρα σας θέλετε να ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βγάλετε τον εργασιομανή που κρύβετε μέσα σας, και να δουλέψετε μεθοδικά, για την επιτυχία των επαγγελματικών σας στόχων. Και επειδή αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να νιώσετε εγκλωβισμένοι, ανάμεσα από τα πρέπει και τα θέλω σας, θα αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και θα κοιτάξετε την προσωπική σας εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια οργανώνεται αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, με την βοήθεια του Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που μπορεί να υπήρχαν μέχρι στιγμής στον δρόμο σας, και με όρεξη, χαμόγελο να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Αν πρέπει να προετοιμάσετε για κάτι τον εαυτό σας, παρόλο που δεν σας χρειάζεται, είναι ότι ο χρόνος σας πλέον θα είναι περιορισμένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα οικονομικά σας θα ρίξετε όλη σας την προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με ιδιαίτερη προσοχή τις οικονομικές σας υποθέσεις , απέναντι σε Τρίτους, στις οποίες οφείλετε να είστε συνεπείς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε αρκετά απόμακροι με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς δεν θα μοιράζεστε μαζί τους τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ανησυχίες σας.

ΙΧΘΥΣ

Όρια στις σχέσεις σας θα κληθείτε να βάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις συνεργασίες σας, αλλά και τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, και να γίνεται πιο αυστηροί μαζί τους. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανόν να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής με οδηγό την ψυχρή λογική, και όχι το συναίσθημα, κάτι το οποίο είναι πολύ μακριά από την ψυχοσύνθεση σας.

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!