Σάσα Μπάστα: «Πήρα αλεξίσφαιρο αμάξι γιατί…»


Για το σχήμα με το οποίο θα εμφανίζεται, τον εμμονικό που την παρακολουθούσε, αλλά και τα σχόλια στη Δέσποινα Βανδή λόγω σέξι εμφανίσεων, μίλησε η Σάσα Μπάστα.

Ανάμεσα σε όσα είπε στο «Mega Καλημέρα», η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Μάκη Δημάκη από το σχήμα που συνεργάζονταν, λέγοντας: «Δεν ζήτησα περισσότερο χρόνο στο πρόγραμμα κι αν το έκανα αυτό δεν θα επηρέαζε τον Μάκη Δημάκη. Δεν μετράω πόσα λουλούδια πέταξαν σε έμενα η στους άλλους. Αυτά είναι μικρότητες. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Μάκη Δημάκη. Έμαθα τι έγινε από την τηλεόραση. Το σχήμα συνεχίζει κανονικά χωρίς τον Μάκη Δημάκη».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Basta (@sasa_basta_)


Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ανέφερε ότι: «Από τότε που με θυμάμαι πάντα με χωρίζουν».

Όσο για τον λόγο που αναγκάστηκε να αγοράσει αλεξίσφαιρο αμάξι, η ίδια εξήγησε ότι: «Είχα εμμονικό θαυμαστή και με παρακολουθούσε. Γι’ αυτόν τον λόγο πήρα αλεξίσφαιρο αμάξι».

Όταν τη ρώτησαν αν έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις, η Σάσα Μπάστα απάντησε:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Basta (@sasa_basta_)


«Έχω δεχθεί ανήθικες προτάσεις. Οι φίλοι μου με φωνάζουν “Σάσο”, είμαι αντράκι και με το παραπάνω» και τέλος τόνισε για τη Δέσποινα Βανδή:

«Είναι ντροπή και αίσχος τα σχόλια που έκαναν στη Βανδή για το ντύσιμό της. Έχω ακούσει σχόλια για το ντύσιμο μου από τότε που έγινα μαμά. Πάνω από όλα είμαι μητέρα, άλλα δεν ξεχνάω ότι είμαι και γυναίκα».

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!