Σελήνη στους Διδύμους από 24 εώς 26 Δεκεμβρίου 2023


Σελήνη Διδύμους 24 – 26 Δεκεμβρίου 2023

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Ζωδιακή περιοχή των Διδύμων από τις 10.15 το πρωί της Κυριακής 24.12.23 έως τις 5.15 το απόγευμα της Τρίτης 26.12.23.

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται σε αύξουσα πορεία, που σημαίνει πως το φως της ολοένα και γίνεται πιο δυνατό, μέχρι να φτάσει στην Πανσέληνο.

Όταν η Σελήνη αυξάνει το φως της, τότε ξεκινάει μια περίοδος ενδυνάμωσης που μας βοηθά να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες, οι οποίες μπορούν να μας αποδώσουν οικονομικά, ψυχολογικά, συναισθηματικά ή υλικά κέρδη.

Οι ημέρες κατά τις οποίες η Σελήνη βρίσκεται στην περιοχή των Διδύμων, θεωρούνται ημέρες φωτός / αέρα και γι’ αυτό είναι ιδανικές να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες οι οποίες σχετίζονται με νοητικά θέματα χωρίς όμως να χρειάζονται κάποια υπογραφή διότι ο Ερμής είναι ανάδρομος αυτή την εποχή.

Οι ημέρες αυτές ενεργειακά δείχνουν μια περίοδο κατά την οποία, θα πρέπει να έχουμε ευελιξία και να κινούμαστε σύμφωνα με τη ροή.

Η καθημερινότητά μας είναι αρκετά γρήγορή και ιδιαίτερα επικοινωνιακή.

Πολύ ωραίες ημέρες για να επικοινωνήσουμε με φίλους, γνωστούς ή οικογενειακά πρόσωπα με τα οποία έχουμε για κάποιους λόγους απομακρυνθεί.

Οι ημέρες αυτές είναι πολύ καλές για να ανανεώσουμε την ατμόσφαιρα στο σπίτι ή την εργασίας μας.

Οι μυρωδιές των εσπεριδοειδών, τόσο τις ημέρες των Διδύμων, όσο και κατά την Χριστουγεννιάτικη περίοδο, μας δημιουργούν όμορφη διάθεση, καθαρίζουν το νοητικό μας και μπορούμε να κάνουμε πιο σωστούς συνειρμούς.

Αν περιμένουμε κόσμο στο σπίτι μας, μπορούμε να βράσουμε σε ένα κατσαρολάκι, φλούδες από πορτοκάλια ή μανταρίνια με λίγη βανίλια και σκόνη κανέλας.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο συγκεκριμένος συνδυασμός, μας βοηθά να ανταλλάξουμε όμορφες και γλυκές σκέψεις με τους ανθρώπους γύρω μας.

Η διατροφή μας, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να βοηθά το νευρικό σύστημα και να το καταπραΰνει έτσι ώστε να μπορούμε να αντιδράσουμε στις καταστάσεις με ηρεμία και ωριμότητα.

 Μπορούμε να ενισχύσουμε και να καταπραΰνουμε το νευρικό μας σύστημα είτε με κάποια συμπληρώματα διατροφής όπως Ω3 και Β12 είτε να καταναλώσουμε τροφές οι οποίες περιέχουν αυτές τις ουσίες.

Τα λιπαρά ψάρια όπως οι σαρδέλες και ο σολομός είναι ιδανικά για αυτές τις ημέρες, όπως και τα αυγά, το κοτόπουλο και η γαλοπούλα εφόσον κάποιος δεν έχει αλλεργία σε κάποια από αυτές τις τροφές.

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με Σελήνη στους Διδύμους, χρειάζονται να έχουν πρόσβαση στην πληροφορία ή σε κάποιο βιβλίο για να αισθάνονται ασφαλείς.

Τα παιδάκια που έχουν γεννηθεί με Σελήνη στους Διδύμους,  χρειάζονται κίνηση και συχνές βόλτες.

Οι μανούλες που έχουν παιδάκια με Σελήνη στους Διδύμους, θα πρέπει να απαντούν σε κάθε ερώτηση του παιδιού, ακόμα κι αν χρειαστεί να του πουν πως δεν γνωρίζουν την απάντηση. 

Το Εξισορροπηστικό χρώμα των Διδύμων, είναι το  Πορτοκαλί.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σεντόνια ή κουβέρτα σε αυτές τις αποχρώσεις αλλά επίσης τις ημέρες του Κριού, να φορέσουμε κόκκινες κάλτσες ή κολάν ή ακόμα καλύτερα ρούχα ύπνου.

Τα εξισορροπητικά χρώματα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα σε ανθρώπους που έχουν κάποιο προσωπικό στοιχείο του χάρτη τους  σε ανάλογη Ζωδιακή Περιοχή, όπως Ωροσκόπος, Σελήνη, Αφροδίτη, Ήλιος, Άρης.

Ένας Ημιπολύτιμος Λίθος που συνδέεται με την περιοχή των Διδύμων, είναι ο πορτοκαλί τουρμαλίνης.

Λέγεται πως όποιος κρατά πάνω του αυτή την πέτρα έχει διαύγεια και λαμβάνει σωστές αποφάσεις.

Επειδή ο συγκεκριμένος λίθος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγωγή και μεταφορά ενέργειας, χρησιμοποιείται και στα πιεσόμετρα.

Αστρολογικά την περιοχή των Διδύμων  την Κυβερνά ο Ερμής.

Από την Ελίνα Βατικιώτη

Υπεύθυνη Σπουδών του Αστρολογικού Σχολείου : E- Astrology School Elina Vatikioti

https://www.e-astrologyschool.gr/

Vatikioti 01 1 17             elina vatikioti homepage 17Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!