Σελήνη Παρθένος από 31 Δεκεμβρίου 2023 εώς 03 Ιανουαρίου 2024


Σελήνη Παρθένος 31 Δεκεμβρίου 2023 – 03 Ιανουαρίου 2024

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Ζωδιακή περιοχή της Παρθένου από τη 01.52 το μεσημέρι της Κυριακής 31.12.23  έως τις 2.45 π.μ. της Τετάρτης 03.12.24.

Η Σελήνη πλέον βρίσκεται σε φθίνουσα Φάση, που σημαίνει πως ολοένα και το φως της γίνεται πιο αχνό.

Η ενέργεια που έχει συσσωρευτεί αρχίζει να εκφράζεται ολοένα και πιο χαλαρά, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με μια πιο χαλαρή διατροφή από αυτήν των εορτών. 

Η ενεργειακή ροή των ημερών μας βοηθά  να αποσυμφορήσουμε τον οργανισμό μας και να κατεβάσουμε τον γλυκαιμικό μας δείκτη. 

Η διατροφή λοιπόν που θα πρέπει να ακολουθούμε αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είναι απαλλαγμένη από ζάχαρη, γαλακτοκομικά προϊόντα, λιπαρά φαγητά, όσπρια, τηγανητά . 

Συνίστανται οι τροφές με φυτικές ίνες, δημητριακά ολική άλεσης, ενώ οπωσδήποτε θα πρέπει να συμμετέχει το ελαιόλαδο αυτές τις ημέρες. 

Για όλους αυτούς του λόγους που είπαμε, κατανοούμε πως είναι μια πολύ καλή περίοδος να ξεκινήσουμε μια διατροφή με σκοπό την απώλεια περιττού βάρους.

Την περίοδο κατά την οποία η Σελήνη βρίσκεται σε χάση στην Παρθένο, μας δίνεται η δυνατότητα να ξεχωρίσουμε το χρήσιμο από το άχρηστο υλικό.

Οπότε αποτελεί επίσης ιδανική περίοδο για να κόψουμε επιβλαβείς συνήθειες για τον οργανισμό μας. 

Εξαιρετικό θεωρείται το διάστημα της Σελήνης στην Παρθένο σε χάση,  όχι μόνο για  αποτοξίνωση του οργανισμού αλλά και για γενική καθαριότητα σπιτιού.

Οι ημέρες της Παρθένου θεωρούνται ημέρες γης και γι’ αυτό είναι πιο κρύες, χωρίς όμως ιδιαίτερη  υγρασία.

Οι εργασίες γίνονται πιο εύκολα, αρκεί να μη χρειαστεί  να μετακινηθούμε αρκετά και να χάσουμε χρόνο μέσα σε κίνηση δρόμου.

Την 01.01.24 έρχεται σε ορθή πορεία ο Δίας, ενώ στις 03.01.24 ορθοδρομεί και ο Ερμής, οπότε αυτές τις ημέρες κατά τις οποίες η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο, μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε για προετοιμασία νέων σχεδίων, τα οποία μπορούμε να βάλουμε σε ισχύ μετά τα μέσα του Γενάρη, αναμένοντας πολύ καλά αποτελέσματα.

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με Σελήνη στην Παρθένο καλό θα είναι μην πλημμυρίζουν τον εαυτό τους με ενοχικά συναισθήματα, αλλά να αγκαλιάσουν την ύπαρξη τους και να υιοθετήσουν μια υγιή στάση απέναντι στον συναισθηματικό τους κόσμο, απαλλαγμένη από υποτίμηση εαυτού η οποία τους οδηγεί μακριά από ωφέλιμες για τους ίδιους καταστάσεις. 

Τα παιδάκια που έχουν γεννηθεί με Σελήνη στην Παρθένο χρειάζονται να ακούν εμψυχωτικά λόγια χωρίς επίκριση.

Οι μανούλες που έχουν παιδάκια με Σελήνη στην Παρθένο θα πρέπει να προσέχουν να μην κάνουν συγκρίσεις ανάμεσα στο παιδάκι τους και τα άλλα παιδάκια.

Το Εξισορροπηστικό χρώμα της Παρθένου είναι το Λαδί. 

Μπορούμε να φορέσουμε ρούχα του ύπνου ή να κοιμηθούμε σε σεντόνια τα οποία έχουν αποχρώσεις του λαδί, του χακί ή ακόμα και του καφέ.

Ένας Ημιπολύτιμος Λίθος που συνδέεται με την περιοχή της Παρθένου είναι ο Δενδρίτης.

Αυτός ο λίθος λέγεται πως μας βοηθά να βλέπουμε τις δυσκολίες ως προκλήσεις και μαθήματα.

Επίσης θεωρείται πως σταθεροποιεί τις δίνες από το γεωπαθητικό στρες.

 Ο πλανήτης κυβερνήτης της Παρθένου είναι ο Ερμής αλλά τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ιδιαίτερη σύνδεση της Ζωδιακής Περιοχής με τον αστεροειδή Χείρωνα Κένταυρο.

 

Από την Ελίνα Βατικιώτη

Υπεύθυνη Σπουδών του Αστρολογικού Σχολείου : E- Astrology School Elina Vatikioti

https://www.e-astrologyschool.gr/

 

Vatikioti 01 1 20         elina vatikioti homepage 20

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!