Σελήνη στην Παρθένο 4/12 εώς 6/12/23


Σελήνη στην Παρθένο 4/12 εώς 6/12/23

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Ζωδιακή περιοχή της Παρθένου από τα ξημερώματα της Δευτέρας 4.12.23 έως και αργά το απόγευμα της Τετάρτης 6.12.23

Η Σελήνη σε σχέση με τον Ήλιο βρίσκεται σε «χάση» δηλαδή το φως της καθημερινά μειώνεται ολοένα και περισσότερο, που σημαίνει πως μας δίνεται η δυνατότητα να ξοδέψουμε περισσευούμενη ενέργεια.

Γι’ αυτό τον λόγο είναι μια πολύ καλή ημέρα να ξεκινήσουμε μια διατροφή με σκοπό την απώλεια περιττού βάρους.

Επίσης είναι μια υπέροχη μέρα διάκρισης του χρήσιμου υλικού από το άχρηστο φορτίο, γι’ αυτό καλό θα ήταν να ξεκόψουμε από άχρηστες και επιβλαβείς για την υγεία μας συνήθειες.

Οι ημέρες της Παρθένου θεωρούνται ημέρες γης και γι’ αυτό είναι πιο κρύες, χωρίς όμως ιδιαίτερη  υγρασία.

Οι εργασίες γίνονται πιο εύκολα αν δεν χρειάζεται να μετακινηθούμε αρκετά και να χάσουμε χρόνο μέσα σε κίνηση δρόμου.

Εξαιρετικό θεωρείται το διάστημα της Σελήνης στην Παρθένο σε χάση για γενική καθαριότητα σπιτιού.  

Η διατροφή που θα πρέπει να ακολουθούμε αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είναι απαλλαγμένη από ζάχαρη, γαλακτοκομικά προϊόντα, λιπαρά φαγητά, όσπρια, τηγανητά . 

Συνίστανται οι τροφές με φυτικές ίνες, δημητριακά ολική άλεσης, ενώ οπωσδήποτε θα πρέπει να συμμετέχει το ελαιόλαδο αυτές τις ημέρες. 

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με Σελήνη στην Παρθένο καλό θα είναι μην πλημμυρίζουν τον εαυτό τους με ενοχικά συναισθήματα, αλλά να αγκαλιάσουν την ύπαρξη τους και να υιοθετήσουν μια υγιή στάση απέναντι στον συναισθηματικό τους κόσμο, απαλλαγμένη από υποτίμηση εαυτού η οποία τους οδηγεί μακριά από ωφέλιμες για τους ίδιους καταστάσεις. 

Τα παιδάκια που έχουν γεννηθεί με Σελήνη στην Παρθένο χρειάζονται εμψύχωση, ενώ οι μανούλες θα πρέπει να προσέχουν να μην είναι επικριτικές απέναντί τους.

Το Εξισορροπηστικό χρώμα της Παρθένου είναι το Λαδί. Μπορούμε να φορέσουμε ρούχα του ύπνου ή να κοιμηθούμε σε σεντόνια τα οποία έχουν αποχρώσεις του λαδί, του χακί ή ακόμα και του καφέ.

Ο Πολύτιμος Λίθος της Παρθένου είναι ο καφέ αχάτης.

Αυτός ο λίθος λέγεται πως μας βοηθά να αποκτήσουμε υπομονή για να ανταποκριθούμε σε δύσκολες ή και περίπλοκες διαδικασίες, ενώ βοηθά στη γείωση και τη διάκριση των καταστάσεων.

Ο πλανήτης κυβερνήτης της Παρθένου είναι ο Ερμής αλλά τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ιδιαίτερη σύνδεση της Ζωδιακής Περιοχής με τον αστεροειδή Χείρωνα Κένταυρο.

Απο την Ελίνα Βατικιώτη

Υπεύθυνη Αστρολογικών Σπουδών -E- Astrology School

https://www.e-astrologyschool.gr/

Vatikioti 01 1            elina vatikioti homepageOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!