Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά


Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περισσότερο με θέματα καθημερινότητας, και εργασίας, με την υγεία μας ,με υποχρεώσεις αλλά ίσως και τα μικρά ζωάκια. Από αυτή τη θέση της Σελήνης θα ευνοηθούν τα ζώδια της Γης (Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι)και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθύς).

Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη θα είναι μια αντίθεση με τον Ερμή από τους Ιχθείς που ίσως να φέρει κάποια αφηρημάδα αλλά ίσως και πολυλογία χωρίς έλεγχο του μυαλού αφού ο Ερμής δεν θα βρίσκεται και στην καλύτερή του θέση και θα επηρεαστούν περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού(Δίδυμοι-Τοξότες-Παρθένοι-Ιχθύς)των αρχικών ημερών.

Η επόμενη όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη θα είναι η αντίθεσή της με τον Ήλιο και η συμμετοχή της στην Πανσέληνο στις 14.31 της 24/02 που θα ολοκληρώσει θέματα που θα αφορούν τον τομέα που βρίσκεται η Παρθένος σε κάθε προσωπικό χάρτη και παρόλο που ίσως να πιέσει αρκετά με κούραση, κόπο ή περιορισμούς θα βοηθήσει αρκετά στην υλοποίηση κάποιων στόχων αφού η συμμετοχή του εξαγώνου Δία-Κρόνου θα βοηθήσει αρκετά στην επιτυχία, στην αποκατάσταση και στη δικαιοσύνη. Θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια της Γης και του Νερού ωστόσο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού ίσως να κουραστούν περισσότερο.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο θα γίνει γύρω στις 22.25 το βράδυ και ίσως να φέρει κάποια συναισθηματική πίεση, απομόνωση, κάποια κατάθλιψη ή στεναχώρια ωστόσο το τρίγωνο με τον Δία στις 00.49 της 25/02 θα βελτιώσει την κατάσταση.

Η επόμενη όψη της Σελήνης θα είναι ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στις 19.04 της ίδιας ημέρας και θα φέρει κάποιες ξαφνικές εξελίξεις και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα, εύνοια σε θέματα καθημερινότητας αλλά ίσως και ξαφνικά έσοδα και θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια της Γης τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου αλλά και τα ζώδια του Νερού.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα γίνει στις 09.36 το πρωί της 26.02 και ίσως να φέρει κατάπτωση, νωθρότητα ,ίσως κάποια απογοήτευση αλλά θα πρέπει να προσεχθούν και κινήσεις που ίσως να μας εξαπατήσουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου.
Από τις 09.37 το πρωί μέχρι και τις 16.30 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλό θα είναι να υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, διαλογισμό και χαλάρωση.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!