Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά


Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και πληροφόρηση θα περάσει στον Καρκίνο στις 19.02 στις 05.25 το πρωί και θα στρέψει την προσοχή περισσότερο στο σπίτι και την οικογένεια αλλά θα δημιουργήσει περισσότερη ανάγκη για τρυφερότητα και συναισθήματα και θα ευνοήσει περισσότερο από αυτήν τη θέση τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους).

Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει μόλις περάσει στον Καρκίνο θα είναι ένα τρίγωνο με τον Ήλιο που μόλις θα έχει περάσει στους Ιχθείς στις 06.14 το πρωί και θα φέρει ισορροπία και αρμονία στις συναισθηματικές επαφές αλλά και στην ψυχολογία των αρχικών ημερών των ζωδίων του Νερού και της Γης.

Η επόμενη όψη της Σελήνης θα είναι ένα τρίγωνο με τον Κρόνο στις 22.02 το βράδυ και θα βοηθήσει να έχουμε σταθεροποίηση και καλό προγραμματισμό αλλά και οργάνωση σε θέματα σπιτιού ή κάποια σχέδιά μας ενώ αμέσως μετά το εξάγωνό της με τον Δία θα φέρει βοήθεια και εύνοια στα αιτήματα της Σελήνης και θα ευνοήθούν τα ζώδια του Νερού και της Γης του τέλους 1ου δεκαημέρου.

Η επόμενη όψη της Σελήνης θα είναι το εξάγωνό της με τον Ουρανό στις 20.02 στις 06.44 το απόγευμα και ίσως να φέρει ξαφνικές συναντήσεις ή επισκέψεις, ξαφνικά νέα και ευχάριστες εξελίξεις ,ξαφνικές προσκλήσεις ή επισκέψεις αλλά ίσως και ξαφνικά έσοδα μέσα από κάποια βοήθεια που θα υπάρξει στα ζώδια του Νερού και της Γης τέλος 2ου, αρχές 3ου δεκαημέρου.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα πραγματοποιηθεί στις 21.02 στις 08.37 το πρωί και θα φέρει έντονο συναισθηματισμό και όνειρα αλλά και επίτευξη κάποιων σχεδίων στα ζώδια του Νερού και της Γης του 3ου δεκαημέρου ενώ θα φέρει και κάποια συναισθηματική ικανοποίηση.

Η Σελήνη στη συνέχεια από τις 08.38 μέχρι και τις 15.40 θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλό θα είναι να μην κάνουμε σημαντικές κινήσεις, να μην παρθούν σημαντικές αποφάσεις αλλά και γενικότερα να μην επιχειρήσουμε να τακτοποιήσουμε υποχρεώσεις αφού δεν θα έχουμε απτά αποτελέσματα.

Σε αυτό το διάστημα καλό θα είναι να υπάρξει χαλάρωση, ηρεμία και επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά μας ή να είμαστε κοντά συναισθηματικά στους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Στη συνέχεια στις 15.41 η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!