Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Oroskopos.tv


Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση για δημιουργικότητα, διασκέδαση αλλά και την διάθεση να ασχοληθούμε περισσότερο με τα παιδιά ή το φλερτ και την ερωτική μας ζωή.

Ωστόσο θα χρειαστεί προσοχή στον τρόπο που θα προβάλλουμε τα θέλω μας και τον εαυτό μας ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και υπερβολές. Θα επηρεαστούν θετικά Κριοί-Ζυγοί-Δίδυμοι-Τοξότες ενώ καλό θα είναι ψύχραιμοι και πιο προσεκτικοί τα ζώδια του Σταθερού-Σταυρού (Ταύροι-Σκορπιοί-Λέοντες-Υδροχόοι).

Η Σελήνη περνώντας στον Λέοντα θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα και ίσως να φέρει κάποιες συναισθηματικές εκρήξεις, κάποιες προσβολές αλλά και αντιπαραθέσεις με σε θέματα ερωτικά και δημιουργικότητας αλλά και κάποιον προβληματισμό σε θέματα παιδιών και θα επηρεαστούν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού των αρχικών ημερών.

Στις 22.02 τα ξημερώματα η Σελήνη θα συναντήσει με όψη αντίθεσης την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη και ίσως να φέρει κάποιες διαφωνίες αλλά ίσως να φέρει και ενεργοποίηση σε κάποια ερωτική σχέση. Επίσης κάποιοι ίσως να κάνουν μια γνωριμία με την βοήθεια ενός γυναικείου προσώπου.

Στις 11.39 το τετράγωνο με τον Δία θα χρειαστεί μια προσοχή στις υπερβολές, στην υπερβολική εκδήλωση συναισθημάτων αλλά και σε έξοδα που θα πρέπει να προσέξουν και πάλι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού .
Στις 23.02 το τρίγωνο της Σελήνης με τον Χείρωνα και τον Βόρειο Δεσμό ίσως να βοηθήσει τα ζώδια της Φωτιάς(Κριούς-Λέοντες-Τοξότες)και τα ζώδια του Αέρα(Διδύμους-Ζυγούς-Υδροχόους) να επιλύσουν ή να θεραπεύσουν κάποια θέματά τους ή κάποιες σχέσεις τους και να έχουν σημαντικές εξελίξεις.

Στις 06.19 το πρωί της 23.02 η Σελήνη θα συναντήσει τον Ουρανό και ίσως να φέρει ανατροπές και έντονες διαφωνίες στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου ενώ όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας και θα χρειαστεί να υπάρξει ηρεμία για όλους τους εκπροσώπους των ζωδίων και να μην επιχειρήσουν να τακτοποιήσουν θέματα και σχέσεις αφού η προσπάθεια θα πέσει στο κενό.

Η Σελήνη μετά από ένα πολύωρο κενό πορείας θα περάσει στην Παρθένο στις 24.04 στις 03.38 το πρωί.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!