Σελήνη στον Σκορπιό από 5/1 εώς 7/1


ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ 05.01-07.01.24

 Στις 05.01 στις 14.40 η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό σε ένα ζώδιο που βρίσκεται σε πτώση και ίσως μέσα από αυτή τη θέση να μας βάλει στη διαδικασία να βγάλουμε τα βαθύτερα συναισθήματά μας στην επιφάνεια, να εκδηλώσουμε τις ανασφάλειές μας, τις αδυναμίες μας αλλά και ότι συσσωρεύσαμε μέσα μας το προηγούμενο διάστημα.

Κάποια κτητικότητα και ζήλεια ίσως να προκύψει ωστόσο η Σελήνη στον Σκορπιό σε αυτή τη θέση όσο κι αν μπορεί να φανεί κάπως προβληματική στην ουσία νοιώθει ότι κινδυνεύει και παλεύει για να προστατέψει τον εαυτό της και τα κεκτημένα της.

Επίσης σε αυτή την θέση ίσως να πρέπει να ασχοληθεί με τα συναισθήματα και τα δεδομένα των σημαντικών άλλων στη ζωή της ενώ θα ασχοληθεί και με οικονομικά δεδομένα ή με οφειλές και υποχρεώσεις οικονομικές.

Ωστόσο μόλις περάσει στον Σκορπιό το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Αιγόκερω θα της δώσει την δυναμική να πετύχει και θα βοηθήσει Σκορπιούς και Αιγόκερους των αρχικών μοιρών να έχουν αποτελεσματικότητα στις κινήσεις τους ενώ θα ευνοηθούν και Καρκίνοι-Ιχθείς-Ταύροι-Παρθένοι .

Στη συνέχεια στις 21.49 η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο και παρόλο που δεν υπάρχει και η καλύτερη σχέση μεταξύ τους το τρίγωνο θα βοηθήσει να γίνει ένας καλός προγραμματισμός ή να υπάρξει καλή διαχείριση της μοναχικότητάς μας. Θα ευνοηθούν επίσης Σκορπιοί –Ιχθείς των αρχικών ημερών αλλά και Καρκίνοι-Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι.

Στις 06.01 στις 01.34 η αντίθεσή της με τον Δία μπορεί να φέρει κάποιες υπερβολές στις αντιδράσεις μας και θα πρέπει να δώσουν περισσότερη προσοχή τα ζώδια του Σταθερού-Σταυρού(Ταύροι-Σκορπιοί-Λέοντες-Υδροχόοι)ενώ Καρκίνοι-Ιχθείς-Παρθένοι-Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν ή να ξεκουραστούν.

Η επόμενη όψη της Σελήνης θα είναι το εξάγωνο με τον Ήλιο στις 21.10 και θα δώσει αρμονία και ισορροπία συναισθηματική και θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου.

Στις 07.01 στις 03.24 το πρωί η αντίθεση με τον Ουρανό ίσως να φέρει κάποια αναστάτωση ,ένταση και σε κάποιους ανησυχία στον ύπνο.

Η επόμενη όψη της Σελήνης στον Σκορπιό θα είναι ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 14.20 το μεσημέρι που θα φέρει καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων μας,τρυφερότητα, ρομαντισμό αλλά και κάλυψη κάποιων συναισθηματικών αναγκών και θα επηρεαστούν θετικά Σκορπιοί-Ιχθείς αλλά και Καρκίνοι καθώς και τα ζώδια της Γης (Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι).

Στις 22.22 η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που θα της δώσει σθένος,δύναμη, έντονη συναισθηματική επαφή ,πάθος και όλα αυτά που η ίδια έχει ανάγκη ενώ θα δώσει και στις σχέσεις βαθιά συναισθήματα και ουσιαστική επαφή. Ωστόσο ίσως να έχει και την υποστήριξη που χρειάζεται από κάποιο πρόσωπο Θα ευνοηθούν Σκορπιοί-Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών του ζωδιού αλλά επίσης και Καρκίνοι-Ιχθείς-Ταύροι-Παρθένοι.

Η Σελήνη στη συνέχεια θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι τις 23.09 που θα περάσει στον Τοξότη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!