Σελήνη στον Ταύρο από τις 13/3 ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά!

Oroskopos.tv


Η Σελήνη στις 13/03 στις 02.28 θα περάσει στον Ταύρο και θα μας ωθήσει να ασχοληθούμε περισσότερο με τα υλικά και τα συναισθηματικά μας αποχτήματα, με τα οικονομικά μας ,με το πώς θα νοιώσουμε ασφαλείς αλλά και τις αξίες μας. Θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια της Γης (Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι)και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθύς).

Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη θα είναι ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 04.57 το πρωί που ίσως να φέρει ανασφάλειες ,ζήλειες και εμμονές σε Ταύρους-Υδροχόους των αρχικών ημερών ωστόσο το εξάγωνο με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα βοηθήσει να χειριστούμε με μεγάλη εν συναίσθηση και τρυφερότητα τα πράγματα ενώ τα ζώδια του της Γης και του Νερού των αρχικών ημερών ίσως να έχουν ευχάριστες συναντήσεις, όμορφες στιγμές, εύνοια σε μια ερωτική σχέση αλλά και εύνοια σε οικονομικά θέματα.

Η επόμενη όψη της Σελήνης θα είναι ένα εξάγωνο με τον Κρόνο στις 13/03 στις 21.30 που θα βοηθήσει στην οργάνωση και τακτοποίηση θεμάτων που μας αφορούν ενώ η σύνοδός της με τον Δία αργότερα θα δώσει μια αίσθηση ικανοποίησης και πληρότητας αλλά και ηρεμία αλλά και ευχάριστες συναντήσεις.

Στις 14/03 η Σελήνη θα συναντήσει τον Ουρανό στις 11.59 το μεσημέρι ίσως να φέρει κάποια υπερένταση ειδικά στο γυναικείο φύλο ωστόσο ίσως να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμα ,ξαφνικές συναντήσεις αλλά ίσως και ξαφνικά έσοδα Θα ευνοηθούν τα ζώδια του Νερού τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου και επίσης Καρκίνοι –Αιγόκεροι ωστόσο για Ταύρους-Σκορπιούς ή όψη θα είναι διφορούμενη.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Άρη γύρω στις 18.00 και καλό θα είναι τα ζώδια του Σταθερού-Σταυρού(Ταύροι-Σκορπιοί-Λέοντες-Υδροχόοι) αρχές 3ου δεκαημέρου να προσέχετε εντάσεις και ατυχηματάκια ενώ στις 19/55 που η Σελήνη θα συναντήσει τον Ήλιο με όψη εξαγώνου θα φέρει ισορροπία και αρμονία ,τρυφερή ανταλλαγή συναισθημάτων αλλά και ηρεμία στα ζευγάρια και σε όσους αντιμετώπισαν κάποια ένταση ή δυσκολία. Θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια του Νερού και της Γης του 3ου δεκαημέρου.

Τέλος αλλάζοντας η μέρα στις 15/03 στις 00.28 θα συναντήσει με εξάγωνο τον Ποσειδώνα και όσοι δεν θα κοιμούνται εκείνη την ώρα θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν όνειρα, συναντήσεις ρομαντικές αλλά επίσης να διασκεδάσουν ή να δημιουργήσουν ενώ οι υπόλοιποι θα έχετε συνάντηση με τον Μορφέα αλλά και όμορφα όνειρα που ίσως να σας δώσουν και ιδέες.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!