Σελήνη Στον Ταύρο απο τις 18/1 εώς 20/1 και τι πρέπει να γνωρίζουμε εκείνες τις μέρες.


Σελήνη Ταύρος 18- 20 Ιανουαρίου 2024

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Ζωδιακή περιοχή του Ταύρου από τις 10.11 το πρωί της Πέμπτης έως και τις 3.57 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η Σελήνη  βρίσκεται ακόμα σε γέμιση με ανερχόμενη δύναμη.

Κατά την περίοδο του χειμώνα, καθώς η Σελήνη φωτίζεται και γεμίζει στον νυχτερινό ουρανό, προκύπτει μια καινούρια εποχή για ευκαιρίες και ανάπτυξη.

Είναι ο κατάλληλος χρόνος να εξερευνήσουμε νέες δραστηριότητες που μπορεί να μας προσφέρουν οφέλη σε διάφορα επίπεδα – οικονομικά, ψυχολογικά, συναισθηματικά και ακόμα και υλικά. 

Οι ημέρες κατά τις οποίες η Σελήνη βρίσκεται στην περιοχή του Ταύρου θεωρούνται ημέρες γης και γι’ αυτό είναι ιδανικές για την έναρξη νέων δραστηριοτήτων που σχετίζονται με πρακτικά και οικονομικά θέματα.

Θα ήταν πολύ καλό να αναζητήσουμε μια πηγή εισοδήματος ή ακόμα και να επεκτείνουμε τις ήδη υπάρχουσες.

Αυτές οι ημέρες αντιπροσωπεύουν ενεργειακά μια περίοδο όπου η υπομονή είναι απαραίτητη για την εξέλιξη των γεγονότων στον δικό τους ρυθμό. 

Αν και η καθημερινότητά μας μπορεί να είναι λίγο πιο αργή, μπορεί επίσης να γίνει πιο γλυκιά με την δική μας παρέμβαση αν θέλουμε.

Πολύ όμορφη ημέρα η 18η Ιανουαρίου, η οποία ευνοεί νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα, τα οποία θα χτιστούν πάνω σε γερές βάσεις.

Η εύνοια της ημέρας θα ξεκινήσει από τις 10.11 το πρωί και θα συνεχιστεί έως περίπου τις 9.00 το βράδυ.

Αυτό το διήμερο θεωρείται πολύ όμορφο για δραστηριότητες όπως η διακόσμηση του σπιτιού ή του χώρου εργασίας, ενθαρρύνοντας μας να απολαύσουμε την ομορφιά του περιβάλλοντός μας.

Η διατροφή μας θα πρέπει να είναι προσεκτική διότι είναι πολύ πιθανό να αποθηκευτεί στο σώμα κάθε τροφή που θα καταναλώσουμε.

Ενδείκνυται να καταναλώνουμε τροφές που έχουν κάλιο και μαγνήσιο, όπως οι μπανάνες, τα πορτοκάλια, οι πράσινες σαλάτες, το σπανάκι, το αβοκάντο, οι γλυκοπατάτες.

Προσέχουμε να μην κάνουμε αυτές τις ημέρες υπερβολές ιδιαίτερα σε κατανάλωση γλυκών.

Είναι πάντα σημαντικό να συντηρούμε ισορροπημένη διατροφή και να συμβουλευόμαστε έναν επαγγελματία υγείας  για τις ατομικές μας ανάγκες.

Η θέση της Σελήνης στον Κριό ενισχύει την ανάγκη για αυτονομία και αυτοπροσδιορισμό. 

Ας μην ξεχάσουμε πως αυτό το διήμερο είναι εξαιρετικό για να κάνουμε μια μικρή διαλογιστική άσκηση κρατώντας στα χέρια μας 3 ασημένια νομίσματα.

Καθόμαστε σε ένα ήσυχο μέρος , στο οποίο γνωρίζουμε ότι δεν θα σας ενοχλήσει κανείς , κρατάμε στο χέρι σας τα τρία ασημένια νομίσματα και ξεκινάμε να αναπνέουμε βαθιά με κλειστά μάτια!

Φέρνουμε στο μυαλό σας την εικόνα του φεγγαριού που γεμίζει και οραματιζόμαστε το πορτοφόλι μας , το σπίτι μας , την ταμειακή μας μηχανή η τον τραπεζικό μας λογαριασμό να έχει μέσα  άφθονα χρήματα.

Ύστερα λέμε φωναχτά τρεις φορές:

“Όπως γεμίζει το φεγγάρι , έτσι γεμίζει με χρήματα το σπίτι μου.”

Το λέμε σαν να συμβαίνει ήδη , με απόλυτη πίστη και πεποίθηση.

Αφού ολοκληρώσουμε την άσκηση , ανοίγουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε όρθιοι με τα χέρια ανοιχτά και λέμε “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” με όλη μας την καρδιά.

Μένουμε σε κατάσταση ευγνωμοσύνης για όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε  και αποφεύγουμε την γκρίνια για το υπόλοιπο της ημέρας και όσο περισσότερο μπορούμε.

Όσοι έχουν γεννηθεί με τη Σελήνη στον Ταύρο, διακρίνονται για την ανάγκη τους να αισθάνονται ασφαλείς μέσα από την αίσθηση της ιδιοκτησίας. 

Ταυτόχρονα, εξαρτώνται από την επαφή, την τρυφερότητα και την επιβράβευση για να διατηρούν ένα αίσθημα γαλήνης και ψυχικής ευημερίας.

Το Εξισορροπηστικό χρώμα του Ταύρου, είναι το Κοραλλί.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σεντόνια ή κουβέρτα σε αυτές τις αποχρώσεις αλλά επίσης τις ημέρες του Κριού, να φορέσουμε κόκκινες κάλτσες ή κολάν ή ακόμα καλύτερα ρούχα ύπνου.

Τα εξισορροπητικά χρώματα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα σε ανθρώπους που έχουν κάποιο προσωπικό στοιχείο του χάρτη τους  σε ανάλογη Ζωδιακή Περιοχή, όπως Ωροσκόπος, Σελήνη, Αφροδίτη, Ήλιος, Άρης.

Ένας Ημιπολύτιμος Λίθος του Ταύρου, είναι το Μάτι Ταύρου.

Κάθε λίθος που αναπαριστά το “μάτι” θεωρείται ως ένα είδος φυλαχτού. 

Το μάτι του ταύρου, για παράδειγμα, πιστεύεται πως παρέχει προστασία στον κάτοχό του από πιθανούς εχθρούς, ιδίως σε θέματα υλικής ευημερίας. 

Ταυτόχρονα, θεωρείται πως προσδίδει ομορφιά και πλούτο στον φορέα του, όσο περισσότερο τον διατηρεί κοντά του.

Αστρολογικά την περιοχή του Ταύρου  την Κυβερνά η Αφροδίτη.

 

Από την Ελίνα Βατικιώτη

Υπεύθυνη Σπουδών του Αστρολογικού Σχολείου : E- Astrology School Elina Vatikioti

https://www.e-astrologyschool.gr/

 

Vatikioti 01 1 16    elina vatikioti homepage 15Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!