Σελήνη στον Τοξότη 11-13 Δεκεμβρίου 2023


(Νέα Σελήνη στον Τοξότη)

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Ζωδιακή περιοχή του Τοξότη από τις 13:10 το μεσημέρι της Δευτέρας έως και τις 17:31 το απόγευμα της Τετάρτης.

Η φάση της Σελήνης σε σχέση με τον Ήλιο ονομάζεται Βαλσαμική μέχρι να φτάσει η Σελήνη την ακριβή μοίρα στην οποία βρίσκεται ο Ήλιος.

Τη στιγμή που θα βρεθούν τα δύο Φώτα στην ίδια μοίρα και λεπτά της μοίρας, η Σελήνη πλέον θα βρεθεί σε φάση Νέας Σελήνης.

Η φάση της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει μέχρι να απομακρυνθεί 45 μοίρες η Σελήνη από τον Ήλιο.

Το διάστημα αυτό, η Σελήνη θεωρείται πως βρίσκεται στο πιο σκοτεινό της σημείο.

Όσο πλησιάζει τον Ήλιο, δηλαδή όσο βρίσκεται στη Βαλσαμική της φάση, μας δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και να βάλουμε τέλος σε υποθέσεις οι οποίες δεν έχουν όφελος εξέλιξης, μας στεναχωρούν και μας κρατούν πίσω.

Μόλις αγγίξει τον Ήλιο, συμβολικά, λαμβάνει νέα μηνύματα και με την συμπαράσταση και εμψύχωση της από τον Ζωοδότη, μπαίνει στη φάση της Νέας Σελήνης, προσπαθώντας να εμπλουτιστεί με Νέες Ιδέες και θέληση για πιο φρέσκα και αναζωογονητικά βιώματα στη ζωή.

Η περίοδος στη οποία βρίσκεται στη φάση της Νέας Σελήνης, είναι φάση σχεδιασμού και όχι πράξης όπως ο περισσότερος κόσμος νομίζει.

Η Σελήνη βρίσκεται όπως είπαμε στο πιο σκοτεινό της σημείο, δηλαδή βρίσκεται συμβολικά στην κυοφορία. 

Η γέννηση και υλοποίηση της πράξης θα πρέπει να γίνει εφόσον περάσει 45 μοίρες μακρύτερα από τον Ήλιο, που σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι να αλλάξει Ζωδιακή Περιοχή.

Σε κάθε Νέα Σελήνη, 

Επιταχύνεται ο μεταβολισμός, ενώ τα υγρά του σώματος αποσύρονται με ευκολία.

Γι’ αυτό το λόγο είναι καλό να ξεκινάμε κάποιου τύπου αποτοξίνωση,

διότι θα αποβληθούν οι τοξικές ουσίες πιο εύκολα και θα έχουμε γρήγορα αποτελέσματα.

Η φάση της Νέας Σελήνης διαρκεί περίπου  τρεις μέρες.

Θεωρείται αυτή η περίοδος εξαιρετική για καθαρισμό δύσκολων λεκέδων.

 Οι ημέρες αυτές ενεργειακά είναι ημέρες ξεκούρασης και ανάπαυλας, οπότε οι εργασίες θα πρέπει να γίνονται όσο πιο απαλά γίνεται χωρίς καταπόνηση νοητική ή σωματική.

Η διατροφή που θα πρέπει να ακολουθούμε αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να έχει τροφές που βοηθούν στην αποτοξίνωση όπως πράσινες σαλάτες, λεμόνια, μπρόκολο, παντζάρι, καρότο.

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με Σελήνη στον Τοξότη καλό θα είναι να τοποθετούν έστω και βραχυπρόθεσμους στόχους, ώστε να κρατούν τη λειτουργικότητά τους ακόμα και όταν αισθάνονται ανασφάλεια.

Τα παιδάκια που έχουν γεννηθεί με Σελήνη στον Τοξότη, χρειάζονται ένα πεδίο δράσης το οποίο θα τους επιτρέπει να πάρουν εμπειρία με ασφάλεια.

Οι μανούλες που έχουν παιδάκια με Σελήνη στον Τοξότη, αν και συνήθως είναι εμψυχωτικές, μπορούν  να βοηθήσουν το παιδάκι τους, αφήνοντάς το να κάνει πράγματα μόνο του.

Το Εξισορροπηστικό χρώμα του Τοξότη  είναι το Μπλε.

 Μπορούμε να φορέσουμε ένα ματάκι ή ένα αξεσουάρ με μια πετρούλα μπλε.

Τα εξισορροπητικά χρώματα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα σε ανθρώπους που έχουν κάποιο προσωπικό στοιχείο του χάρτη τους  σε ανάλογη Ζωδιακή Περιοχή, όπως Ωροσκόπος, Σελήνη, Αφροδίτη, Ήλιος, Άρης.

Ο Πολύτιμος Λίθος του Τοξότη, είναι ο Λάπις Λάζουλι.

  Το όνομα προέρχεται από την Αραβική γλώσσα και σημαίνει «Μπλε Λίθος» ενώ στην Ελληνική γλώσσα αναφερόταν σαν «Σάπφειρος».

Λέγεται μάλιστα πως οι 10 εντολές γράφτηκαν πάνω σε πέτρες Λαζουρίτη. 

Θεωρείται λίθος προστασίας γι’ αυτό και φτιάχνονται φυλαχτά με αυτές τις πέτρες.

Προστατεύει από το κακό μάτι και τη βασκανία και αποτελεί την κατεξοχήν πέτρα από την οποία φτιάχνεται το «μάτι» προστασίας.

Επίσης λέγεται πως ο συγκεκριμένος λίθος φέρνει αισιοδοξία και χαρά στον κάτοχό του.

Η αλήθεια είναι πως αν παρατηρήσουμε έναν λίθο Λάπις Λάζουλι θα ανακαλύψουμε απίστευτες ομοιότητες με τον πλανήτη Δία, ο οποίος είναι Κυβερνήτης πλανήτης του Τοξότη.

 

 Vatikioti 01 1 10                 elina vatikioti homepage 10

Από την Ελίνα Βατικιώτη

Υπεύθυνη Σπουδών του Αστρολογικού Σχολείου : E- Astrology School Elina Vatikioti

Home

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!