Σελήνη στον Ζυγό 6/12-9/12/23


Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Ζωδιακή περιοχή του Ζυγού από τις 6:30 ώρα το απόγευμα της Τετάρτης έως τις 5:30 το πρωί του Σαββάτου

Η Σελήνη σε σχέση με τον Ήλιο βρίσκεται σε «χάση» δηλαδή το φως της καθημερινά μειώνεται ολοένα και περισσότερο, που σημαίνει πως μας δίνεται η δυνατότητα να ξοδέψουμε περισσευούμενη ενέργεια.

Γι’ αυτό τον λόγο είναι μια πολύ καλή ημέρα για να αποβάλλουμε από τον οργανισμό μας περιττές ποσότητες υγρών τα οποία μας δημιουργούν πηξίματα και βάρος.

Επίσης είναι μια υπέροχη μέρα διάκρισης του χρήσιμου υλικού από το άχρηστο φορτίο, γι’ αυτό καλό θα ήταν να ξεκόψουμε από άχρηστες και επιβλαβείς για την υγεία μας συνήθειες.

Οι ημέρες του Ζυγού θεωρούνται ημέρες αέρα και γι’ αυτό θεωρούνται ιδανικές για καθαρισμό ενός χώρου που δεν αερίζεται ιδιαίτερα, όπως μια αποθήκη.

Οι εργασίες γίνονται πιο εύκολα αν είμαστε ήρεμοι ενώ αυτές τις ημέρες θα πρέπει να αποφύγουμε να σηκώσουμε βάρη.

Εξαιρετικό θεωρείται το διάστημα της Σελήνης στο Ζυγό σε χάση για γενική καθαριότητα σπιτιού και ανανέωση της ατμόσφαιρας.  

Η διατροφή που θα πρέπει να ακολουθούμε αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είναι απαλλαγμένη από ζάχαρη και αλεύρι, ενώ πρέπει να δώσουμε περισσότερο νερό και ηλεκτρολύτες στον οργανισμό μας, για να αποβάλλει τοξίνες που πιθανό έχει συσσωρεύσει.

Συνίστανται οι τροφές με λιπαρά οξέα Ω3 όπως ο γαύρος, η σαρδέλα και ο σολομός, τα σκουρόχρωμα πράσινα λαχανικά, όπως το σπανάκι το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και τα καρότα  τα οποία εξαιρετικά για την βοήθεια κάθαρσης, που προσφέρουν στον οργανισμό. 

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με Σελήνη στον Ζυγό καλό θα είναι να έχουν φίλους με τους οποίους μοιράζονται τις ανησυχίες, τις χαρές ή τις λύπες τους.

Η ύπαρξη ενός κολλητού φίλου ή ενός συντρόφου με τον οποίο υπάρχει η σχέση του μοιράσματος, μπορεί να προσφέρει ηρεμία και γαλήνη.

Τα παιδάκια που έχουν γεννηθεί με Σελήνη στον Ζυγό χρειάζονται να λαμβάνουν τόσο σημασία προς το πρόσωπό τους όση σημασία δίνει ο γονιός και προς τα άλλα μέλη της οικογένειας.

Οι μανούλες που έχουν παιδάκια με Σελήνη στον Ζυγό θα πρέπει να προσέχουν όταν αναφέρονται στο παιδάκι τους για την άποψη του κόσμου.

Το Εξισορροπηστικό χρώμα του Ζυγού  είναι το Πράσινο. Μπορούμε να φορέσουμε ρούχα του ύπνου ή να κοιμηθούμε σε σεντόνια τα οποία έχουν αποχρώσεις του πράσινου ή να επιλέξουμε και μια κουβέρτα την εποχή του χειμώνα με αυτό το χρώμα.

Τα εξισορροπητικά χρώματα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα σε ανθρώπους που έχουν κάποιο προσωπικό στοιχείο του χάρτη τους  σε ανάλογη Ζωδιακή Περιοχή, όπως Ωροσκόπος, Σελήνη, Αφροδίτη, Ήλιος, Άρης.

Ο Πολύτιμος Λίθος του Ζυγού είναι το σμαράγδι.

  Αυτός ο λίθος λέγεται πως μας βοηθά στην κατανόηση των αληθινών αξιών και την εύρεση της εσωτερικής σοφίας επίσης μας βοηθά να αποκτήσουμε ισορροπία, ευεξία και έλξη συντροφικής σχέσης γιατί θεωρείται σύμβολο αγάπης και ανανέωσης.

Ο πλανήτης κυβερνήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη, στην οποία οι αρχαίοι Έλληνες είχαν αφιερώσει αυτόν τον πανέμορφο λίθο, ο οποίος πίστευαν πως έφερνε την ευτυχία και την ενότητα σε ένα ζευγάρι.

 

Vatikioti 01 1 3     elina vatikioti homepage 3Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!