Σελήνη στους Ιχθείς από 14/1 έως 16/1 και τι πρέπει να γνωρίζουμε για τις μέρες αυτές

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη


Σελήνη Ιχθείς 14 – 16 Ιανουαρίου 2024

 

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Ζωδιακή περιοχή των Ιχθύων από τις 05.28 τα ξημερώματα της Κυριακής έως τις 6.47 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η Σελήνη πλέον βρίσκεται σε γέμιση με ανερχόμενη δύναμη.

Καθώς η Σελήνη φωτίζει ολοένα και περισσότερο τον νυχτερινό ουρανό του χειμώνα,  επισημαίνει την έναρξη μιας περιόδου ανάπτυξης, προσφέροντας μας την ευκαιρία να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες που μπορεί να μας φέρουν οικονομικά, ψυχολογικά, συναισθηματικά ή ακόμα και υλικά οφέλη.

Οι ημέρες κατά τις οποίες η Σελήνη απολαμβάνει τον περίπατο της στην περιοχή των Ιχθύων, θεωρούνται ημέρες νερού, επισημαίνοντας την ιδανική στιγμή για να ανανεώσουμε, αλλά και να διακοσμήσουμε τους χώρους όπου περνάμε πολύ χρόνο, αντί να επικεντρωθούμε σε κοπιαστικές εργασίες.

Η φαντασία μας βρίσκεται σε δημιουργική δραστηριότητα και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή τη συγκυρία μέσα από έναν δημιουργικό οραματισμό. 

Αυτές  τις ημέρες, η ενέργεια υποδεικνύει μια περίοδο κατά την οποία πρέπει να αντιληφθούμε την κούραση και να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να ξεκουραστεί.

Όσον αφορά τη διατροφή, συνιστάται να επιλέγουμε τρόφιμα που παρέχουν ενέργεια, αποφεύγοντας δίαιτες ή νηστείες που αφαιρούν δύναμη από το σώμα. 

Μπανάνες, σολομός, και γενικώς ψάρια, καθώς και ξηροί καρποί ψημένοι, αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για αυτές τις ημέρες.

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με Σελήνη στους Ιχθύες, φέρνουν μέσα τους μια ιδιαίτερη ευαισθησία και βαθιά συναισθηματική διάσταση. 

Για να διατηρήσουν την εσωτερική τους ηρεμία, είναι σημαντικό να αναζητούν μια πηγή δύναμης που να αντανακλά τις ενέργειες της πίστης και της εμπιστοσύνης.

Η πίστη σε κάτι υψηλότερο, είτε αυτό είναι μια θρησκευτική πεποίθηση, μια πνευματική πρακτική, είτε ακόμη και η σύνδεση με τη φύση, μπορεί να λειτουργήσει ως στήριγμα για αυτούς τους ανθρώπους.

 Η δύναμη αυτή προσφέρει έναν χαλαρωτικό φωτισμό στις στιγμές της ζωής τους που μπορεί να είναι πιο δύσκολες ή συγκινησιακές.

 

Η ικανότητα να εμπιστεύονται αυτή την πηγή δύναμης και να πιστεύουν σε κάτι μεγαλύτερο τους βοηθάει να διαχειρίζονται τις συναισθηματικές τους ανησυχίες και να επιτυγχάνουν ισορροπία στη ζωή τους.

Το Εξισορροπηστικό χρώμα των Ιχθύων, είναι το απαλό Φούξια / Ματζέντα.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σεντόνια ή κουβέρτα σε αυτές τις αποχρώσεις αλλά επίσης τις ημέρες του Υδροχόου να φορέσουμε μωβ κάλτσες ή κολάν ή ακόμα καλύτερα ρούχα ύπνου.

Τα εξισορροπητικά χρώματα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα σε ανθρώπους που έχουν κάποιο προσωπικό στοιχείο του χάρτη τους  σε ανάλογη Ζωδιακή Περιοχή, όπως Ωροσκόπος, Σελήνη, Αφροδίτη, Ήλιος, Άρης.

Ένας Ημιπολύτιμος Λίθος των Ιχθύων, είναι το ροζ τοπάζι, ή αλλιώς Pink Topaz.

Το ροζ τοπάζι, είναι ένας λίθος που φέρνει αρκετά θετικά χαρακτηριστικά.

Ορισμένοι άνθρωποι πιστεύουν πως το ροζ τοπάζι συνδέεται με την υγεία και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. 

Συχνά χρησιμοποιείται σε πνευματικές πρακτικές για την ενίσχυση της ευεξίας. 

 Λέγεται ότι το ροζ τοπάζι μπορεί να συμβάλλει στη σύνδεση με το Θείο ή μια υψηλότερη πνευματικότητα. 

Αστρολογικά την περιοχή των Ιχθύων την Κυβερνά ο Ποσειδώνας, ενώ στην Παραδοσιακή και Ελληνιστική Αστρολογία, Κυβερνήτης ήταν ο Δίας.

 

Από την Ελίνα Βατικιώτη

Υπεύθυνη Σπουδών του Αστρολογικού Σχολείου : E- Astrology School Elina Vatikioti

https://www.e-astrologyschool.gr/

 

Vatikioti 01 1 12     elina vatikioti homepage 11Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!