Σελήνη στους Ιχθύες από 17/12/23 εως 19/12/23


Σελήνη Ιχθείς 17 – 19 Δεκεμβρίου 2023

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Ζωδιακή περιοχή των Ιχθύων από τις 21.58 το βράδυ της Κυριακής έως και τα πρώτα 45 λεπτά της Τετάρτης 20.12.23

Η Σελήνη βρίσκεται σε αύξουσα πορεία, που σημαίνει πως το φως της ολοένα και γίνεται πιο δυνατό, μέχρι να φτάσει στην Πανσέληνο.

Όταν η Σελήνη αυξάνει το φως της, τότε ξεκινάει μια περίοδος ενδυνάμωσης που μας βοηθά να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες, οι οποίες μπορούν να μας αποδώσουν οικονομικά, ψυχολογικά, συναισθηματικά ή υλικά κέρδη.

Οι ημέρες κατά τις οποίες η Σελήνη βρίσκεται στην περιοχή των Ιχθύων, θεωρούνται ημέρες νερού και γι’ αυτό είναι ιδανικές να διακοσμήσουμε χώρους στους οποίους περνάμε αρκετό χρόνο, παρά να ασχοληθούμε με βαριές εργασίες.

Οι ημέρες αυτές ενεργειακά δείχνουν μια περίοδο κατά την οποία, θα πρέπει να αφουγκραζόμαστε την κούραση και να δίνουμε στον εαυτό μας τη δυνατότητα να κάνει διαλείμματα.

Επίσης θεωρούνται πολύ καλές ημέρες για δημιουργικό διαλογισμό με σκοπό την πληρότητα στη ζωή μας.

Η διατροφή μας, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να μας δίνει ενέργεια και να μην έχει να κάνει με δίαιτα ή νηστεία που εξουθενώνει το σώμα.

Ενδείκνυται να καταναλώνουμε τροφές όπως μπανάνες, ξηρούς καρπούς, σολομό και γενικότερα ψάρια, ξηρούς καρπούς ψημένους.

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με Σελήνη στους Ιχθύες, καλό θα είναι να κάνουν μπάνιο με χοντρό αλάτι όταν αισθάνονται πως έχουν επιβαρυνθεί με την ενέργεια του περιβάλλοντος.

Τα παιδάκια που έχουν γεννηθεί με Σελήνη στους Ιχθύες, χρειάζονται μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε αυτά και τον γονιό.

Οι μανούλες που έχουν παιδάκια με Σελήνη στους Ιχθύες, καλό θα ήταν να μην προδίδουν την εμπιστοσύνη που τους δείχνει το παιδάκι τους. Αυτή η «προδοσία» αρχικά έχει να κάνει με λόγια που δεν ακολουθούν ανάλογες πράξεις.

Το Εξισορροπηστικό χρώμα των Ιχθύων, είναι το απαλό Φούξια / Ματζέντα.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σεντόνια ή κουβέρτα σε αυτές τις αποχρώσεις αλλά επίσης τις ημέρες του Υδροχόου να φορέσουμε μωβ κάλτσες ή κολάν ή ακόμα καλύτερα ρούχα ύπνου.

Τα εξισορροπητικά χρώματα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα σε ανθρώπους που έχουν κάποιο προσωπικό στοιχείο του χάρτη τους  σε ανάλογη Ζωδιακή Περιοχή, όπως Ωροσκόπος, Σελήνη, Αφροδίτη, Ήλιος, Άρης.

Ο Πολύτιμος Λίθος των Ιχθύων, είναι ο Ροδονίτης.

Οι ροζ λίθοι λέγεται πως συμβολίζουν την αγάπη, τον έρωτα και την τρυφερότητα, γεμίζουν τον κάτοχο τους από ικανοποίηση και πληρότητα, διώχνουν την κατάθλιψη και ελευθερώνουν την καρδιά και το πνεύμα. 

Αστρολογικά την περιοχή των Ιχθύων την Κυβερνά ο Ποσειδώνας, ενώ στην Παραδοσιακή και Ελληνιστική Αστρολογία, Κυβερνήτης ήταν ο Δίας.

Από την Ελίνα Βατικιώτη

Υπεύθυνη Σπουδών του Αστρολογικού Σχολείου : E- Astrology School Elina Vatikioti

Home

 

Vatikioti 01 1 15 300x212 2            elina vatikioti homepage 14 150x150 2Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!