Σκορδά: «Θα δείξει αν θα κάνω βραδινό σόου…»


Η Φαίη Σκορδά έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή εκδήλωση στην οποία έδωσε το παρών. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που γράφονται σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)


Αρχικά, δήλωσε: «Δεν μπήκα στη διαδικασία να διαψεύσω τόσο πολύ για μένα, απλώς υπήρχε μια επανάληψη τόσο έντονη που ήθελα να μπει μια τελεία. Φαντάζομαι πως η τελεία μπήκε. Κάποια στιγμή φαντάζομαι θα ξαναξεκινήσει. Εγώ όφειλα, έτσι το αισθάνθηκα εκείνη την ώρα, επειδή έγινε πολύ έντονα και δεν χτύπησε και το τηλέφωνό μου… Πάντα – επειδή έχω και καλή σχέση με όλους τους δημοσιογράφους – πάντα κάποια στιγμή θα με καλέσουν. Είναι η πρώτη φορά που δεν δέχτηκα τηλεφώνημα από τους ανθρώπους που έκαναν την αναπαραγωγή. Ενημερώνομαι σαφώς μέσα από τα site, τα διαβάζω όλα, δεν απαντώ όμως».

Στη συνέχεια σχετικά με το αν έχει προτάσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον, πρόσθεσε: «Είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς…».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)


Τέλος, στο αν θα την ενδιέφερε να παρουσιάσει βραδινή εκπομπή απάντησε: «Έλεγα ότι δεν θα κάνω βραδινό και τελικά έκανα το Voice, μου άρεσε. Ταυτόχρονα με μια καθημερινή εκπομπή είναι πάρα πολύ δύσκολο και αυτό δεν αλλάζει, δεν γίνεται, εγώ τουλάχιστον με δύο παιδιά σε αυτή την ηλικία, με τις υποχρεώσεις που έχω, με τον τρόπο που έχουμε την καθημερινότητα μας, το καθημερινό παράλληλα με κάτι άλλο, νομίζω είναι πολύ δύσκολο. Πάντα γράφονται διάφορα, εξαρτάται από πού γράφονται».

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-  Tvnea.com ©Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!