Σοφία Μουτίδου: Δύσκολες στιγμές για την ηθοποιό πέθανε φίλος της – «Ήσουν και θα είσαι ο πρώτος μου έρωτας»


Έναν πολύ κοντινό της άνθρωπο αποχαιρέτησε η Σοφία Μουτίδου, μέσα από τα social media και πιο συγκεκριμένα, μια ανάρτηση στο Facebook.

Η ηθοποιός ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες της με τον φίλο της, Δημήτρη, που έφυγε από τη ζωή.

Στην περιγραφή, έκανε μια αναδρομή στα χρόνια που οι δυο τους ήταν ζευγάρι. Απευθυνόμενη σε εκείνον, του γράφει μεταξύ άλλων: «Ήσουν, είσαι και θα είσαι η πρώτη μου αγάπη, ο πρώτος έρωτας, η πρώτη σχέση».

«Βλέπω το πρόσωπό σου σε εκατοντάδες φωτογραφίες αυτές τις μέρες & το ξέρω βαθιά. Ξέρω τις ρίζες των ματιών σου, την πιο βυθισμένη ματιά σου, τη μυρωδιά των μαλλιών σου, τα χέρια σου, τα ρούχα σου όλα. Ήσουν, είσαι κ θα είσαι η πρώτη μου αγάπη, ο πρώτος έρωτας, η πρώτη σχέση. Εσύ, ένα σύννεφο τρυφερότητας και απαλοσύνης.

Ευγενής & ρομαντικός…έχω τα δώρα σου όλα κρατημένα σε κουτάκια και μπαούλα, τις μπιλίτσες που μου δινες για κάθε μήνα που περνούσαμε μαζί, έχω κι ένα μικροσκοπικό ασημένιο σερβίτσιο που μου φερες από ένα ταξίδι σου…

Με ξήλωσες που πέθανες. Δεν ήσουν στο πρόγραμμα, δεν ήταν να’σαι σε κανένα πρόγραμμα θανάτου…μια φορά, τότε που ήμασταν είκοσι χρονών παιδιά πολύ ερωτευμένα, σου είπα κοιτώντας σε στα μάτια “Δημήτρη, δε θέλω να πεθάνουμε…” & μου’πες “μα δε χρειάζεται, δεν πεθαίνουν όλοι, να, εγώ ξέρω έναν εδώ πιο κάτω..” & πεθάναμε στα γέλια… Και τώρα εσύ πήγες και το παθες στα αλήθεια. Κρίμα Μήτσο μου, Δημήτρη μου, Μιμίτη μου..

Μεγάλο κρίμα μανάρι μου γλυκό, παιδί μου καλό, ψυχή μου πεντάμορφη… Χρόνια τώρα λέω ιστορίες σου στο παιδί μου, πριν μήνες της διάβαζα ένα γράμμα που μου’χες γράψει τότε & μου’πε “αχ τον αγαπώ! είναι υπέροχος!”… το ξέρω.. σε λάτρεψαν αναρίθμητες γυναίκες, σε σεβάστηκαν όλοι οι άνθρωποι που συναντήθηκες, γοήτευσες ό,τι σε τριγύριζε.. “Σοφούλα;” Η φωνή σου.

Μια ζωή ολόκληρη μητσοοο… Με ξεθεμέλιωσες, με ρήμαξες… Και το όνομά μου που είναι ακόμα στο κουδούνι σου, με γκρεμίζει σε τάρταρα λύπης και λατρείας… Δε θα ρθω αύριο σπίτι μας.
Συγχώρησέ με. Είναι αδύνατο. Λείπεις εσύ, ας λείπει κ τ’ όνομα στο κουδούνι».Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!