Σοφία Βόσσου: Δεν θέλω να γίνω γιαγιά ποτέ


Η Σοφία Βόσσου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην κόρη της και τον γάμο της με τον Βασίλη Δημάκη, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει εγγόνι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vossou (@vossou_sofia)


Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» και δήλωσε αρχικά: «Είμαι στήριγμά της, είμαι δίπλα της και στηρίζω τις αποφάσεις της. Εγώ δεν ήθελα να τη βλέπω τη μαμά μου. Μια εξαίρετη κυρία, ένας καλοσυνάτος άνθρωπος, αλλά δεν μπορούσα να αναπνεύσω. “Όχι, θα γίνεις δικηγόρος, όχι θα ντυθείς έτσι, θα φας έτσι, αυτό, εκείνο”».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την κόρη της: «Συμβούλευσα την κόρη μου να είναι ευτυχισμένη και να λέει ο ένας την αλήθεια στον άλλο, όποια κι αν είναι αυτή. Είμαι χαρούμενη, γιατί είναι κι αυτοί χαρούμενοι. Είναι αμοιβαίο κι εγώ τον αγαπώ πολύ τον Βασίλη και τον σέβομαι, γιατί έχει κάνει μεγάλο αγώνα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vossou (@vossou_sofia)


Τέλος, για το ενδεχόμενο να γίνει «γιαγιά», είπε: «Γιαγιά δεν θα γίνω ποτέ. Θεία, ανιψιά, φίλη του μωρού ναι, γιαγιά όχι. Δεν μου αρέσουν οι πατροπαράδοτοι ρόλοι. Δεν τους πιστεύω. Όταν ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί, ασχολείται αυτός με το παιδί του, δεν το αφήνει στη γιαγιά. Έχω διαχωρίσει τη θέση μου, έχω και τη δική μου ζωή και θέλω να κάνω και δικά μου πράγματα. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!