Σωτήρης Λαμάι: Ο νέος μαχητής που κάνει θραύση στο TikTok, αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο


Ο Σωτήρης Λαμάι, ο οποίος θα είναι ο παίκτης που θα μπει στο «Survivor», μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Αρχικά, ξεκίνησε λέγοντας: «Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος θέλει να βάλει πράγματα στη ζωή του καινούργια. Εμένα αν μου πει ποιος ήταν ο στόχος της ζωής, [θα σου έλεγα] να κάνω οικογένεια, να κάνω ένα σπίτι, να κάνω μαγαζιά, λεφτά, οκ αυτά τα κατάφερα. Αυτό όμως που δεν είχα καταφέρει ήταν να μπω στο παιχνίδι. Και ο Θεός φέτος με ευλόγησε και πραγματικά θα θεωρήσω τον εαυτό μου ευλογημένο που μπαίνω φέτος».

Για το πώς θα χαρακτήριζε τον εαυτό του απάντησε: «Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου: “Βασιλιάς, Βασιλιάς, Βασιλιάς!”. Ό, τι έχει να κάνει με έναν βασιλιά θεωρώ ότι το έχω: έντονη προσωπικότητα, γρήγορος, σεβαστικός, κυρίαρχος, επιβλητικός και πολλά άλλα πράγματα. Θεωρώ ότι μπορεί κάποιος να με ονομάσει και “βασιλιά”».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sotiris Lamai (@sotirislam)


Σε ερώτηση για το αν έχει φόβους που θα συμμετάσχει στο ριάλιτι, ο Σωτήρης Λαμάι ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι έχω φοβίες. Η ζωή μέχρι τώρα οτιδήποτε σου φέρνει είναι για τον άνθρωπο, θεωρώ ότι μπορώ να κάνω τα πάντα, τα πάντα στα πλαίσια τα ανθρώπινα. Δεν νομίζω ότι θα έχω τέτοια θέματα, δεν έχω καν σκοπό να έχω τέτοια θέματα. Έχω σκοπό να πάρω το παιχνίδι και αυτός είναι ο σκοπός μου, το λένε όλοι. Ευελπιστώ να με βοηθήσει ο Θεός να το κάνω, να πάρω το παιχνίδι, να βγω νικητής»…..

Διάβασε περισσότερα εδώ…

 

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-  AgrinioPress.grOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!