Σταμάτης Γαρδέλης: «Το Άγιον Όρος θα είναι πάντα το ησυχαστήριό μου, ο Θεός μαζί σας»


Στο Άγιο Όρος βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο ηθοποιός μετά τη νοσηλεία του και τη βοήθεια που πήρε για την ψυχική του υγεία, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τις τελευταίες ημέρες επισκέφτηκε το Μονή Κουτλουμουσίου, κάτι το οποίο συνηθίζει για πολλά χρόνια.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη Μαρία Βλάχου που επικοινώνησε μαζί του. «Από το 1982 επισκέπτομαι ως προσκυνητής το Ιερό Κελί του Αγίου Νικολάου Χαλκιά, εξάρτημα της σεπτής Μονής Κουτλουμουσίου στις Καρυές του Αγίου Όρους. Για 42 χρόνια τουλάχιστον ο πνευματικός μου στο Ιερό Κελί, με στοργή, αγάπη, υπομονή και σοφία, απαλύνει τις ανησυχίες μου, προστατεύει και συντηρεί παραδόσεις που εξασφαλίζουν την εσωτερική και κοινωνική μας συνοχή, αποτρέποντας την ατραπό της παρακμής και αποσύνθεσης που καινοφανείς δυνάμεις οδηγούν την εποχή μας, εμποδίζοντας την πρόοδο του ανθρώπου. Το Άγιο Όρος θα είναι για εμένα πάντα το ησυχαστήριό μου, η ζωοδόχος πηγή, μια ιδέα πάντα πιο ισχυρή από το περιεχόμενή της», εξήγησε στην εκπομπή ο Σταμάτης Γαρδέλης και έκλεισε με την ευχή: «Ο Θεός μαζί σας!»

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα ο Σταμάτης Γαρδέλης είχε οδηγηθεί μόνος του στο Δαφνί αναζητώντας βοήθεια αφού είχε κατακλυστεί από σκοτεινές σκέψεις λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει…..

Διάβασε την συνέχεια εδώ…

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- HALLOCY.COMOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!