Στάθης Σχίζας: Δεν ήθελα να προσβάλω τον Αριστομένη Γιαννόπουλο


Ο Στάθης Σχίζας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το Survivor, αλλά και τις δηλώσεις που είχε κάνει για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, απάντησε στο ενδεχόμενο να έμπαινε ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης.


«Και να μου είχε γίνει κρούση για το Survivor, δεν θα το έλεγα. Δεν είμαι θετικός να μπω ξανά στο παιχνίδι, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Η αμοιβή δεν είναι σημαντικός παράγοντας, αλλά παίζει ρόλο», είπε αρχικά.

Πρόσθεσε επίσης: «Αν μπει ο Αχιλλέας Μπέος στο Survivor, μπαίνω κι εγώ δωρεάν. Ο Ντάνος απορρίπτει κάθε χρόνο πρόταση για το Survivor, δεν νομίζω ότι θα δεχτεί να συμμετάσχει ξανά».

Τέλος, μίλησε για την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, αφού είχε πει πως «η σχέση του ίδιου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν πολύ πιο έντονη από τον γάμο της με τον πλαστικό χειρουργό».


«Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος. Ό,τι κι αν πω, θα παρεξηγηθώ. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω τον Αριστομένη Γιαννόπουλο. Είναι πολύ καλός γιατρός, μορφωμένος και τον εκτιμώ πολύ, χωρίς να τον γνωρίζω καλά», είπε κλείνοντας.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!