Στάθης Σχίζας: Κρατάω το τατουάζ με το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν ξανά το θέμα για το οποίο ρωτήθηκε κυρίως ο Στάθης Σχίζας όταν οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών τον συνάντησαν σε βραδινή του έξοδο.


Ο Στάθης Σχίζας επιβεβαίωσε ότι έχει κάνει τατουάζ με το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και παρά τον χωρισμό τους, δεν προτίθεται να το διαγράψει γιατί, όπως είπε, δεν είναι ανώριμος και θέλει να θυμάται αυτό το κομμάτι της ζωής του.

«Ισχύει ότι είχα κάνει τατουάζ το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, δε σβήνει μόνο του το τατουάζ. Πριν κάνω κάτι το σκέφτομαι πάρα πολύ.

Όταν αλλάξουν τα πράγματα, αν αλλάξουμε και αυτά που έχουμε κάνει, είμαστε ανώριμοι. Το κρατάω για να μου θυμίζει ένα κομμάτι της ζωής μου» είπε ο Στάθης Σχίζας.

Σε ερώτηση για τη δήλωσή της πως δεν πήγε στα εγκαίναι του νέου του μαγαζιού γιατί δεν προσκλήθηκε, ο νικητής του Survivor είπε: «Δε στέλνω προσκλήσεις για να έρθουν στο μαγαζί. Εμένα το μαγαζί μου είναι ανοιχτό για να έρθει όλος ο κόσμος».


Ερωτηθείς για τη σχέση πρώην συντρόφου του με πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο, ο Στάθης Σχίζας απάντησε: «Δε θα έκανα σχέση με την Κάτια Ταραμπάνκο επειδή μια πρώην σύντροφός μου τα έχει με τον πρώην της. Δε κάνω αλλαξό… τέτοια».

Και όσον αφορά στην απιστία, «δεν είμαι εκδικητικός, αδιάφορος είμαι. Αν γίνει κάτι, μετά αδιαφορώ. Αν με απατήσει μια σύντροφος δε θα την εκδικηθώ. Στην κακία, δεν απαντάς με κακία, απαντάς με αδιαφορία.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!