Σύλβια Δεληκούρα: Φίλη μου είχε κακοποιητική σχέση, ήταν σαν να μην το καταλάβαινε


Η Σύλβια Δεληκούρα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις κακοποιητικές σχέσεις, αλλά και τη βία απέναντι στις γυναίκες.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας».


Αρχικά, αναφέρθηκε σε μια φίλη της, η οποία βρισκόταν σε κακοποιητική σχέση.

«Φίλη μου, όταν προσπαθούσα να της δείξω αυτό που συμβαίνει, ήταν σαν να μην το καταλάβανε. Ήταν σαν υπνωτισμένη. Το καταλάβαινε εκείνη την ώρα αλλά, μόλις περνούσε η ένταση, τον συγχωρούσε. Ήταν σαν να μην είχε συμβεί. Πέρασαν αρκετά χρόνια για να το καταλάβει», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μιλάω πολύ στον γιο μου για αυτό, γενικά του λέω πόσο σημαντικό είναι να σέβεται τον συνάνθρωπό του».

Αναφορικά με τον γιο της και μια «βρισιά» που είπε, δήλωσε: «Κάποια στιγμή, που ήταν πιο μικρός και έκανε με τους φίλους του κάτι χαριτωμένα αστεία, άκουσα μία κακή λέξη και δεν γέλασα. Σου φαίνεται ίσως λίγο αστείο, όταν ένα παιδί λέει μία άσχημη κουβέντα, αλλά εγώ κι ο άντρας μου βάλαμε όρια ότι αυτό δεν είναι αστείο».


Τέλος, αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο στην ίδια, απάντησε: «Αν μου συνέβαινε, θα το επικοινωνούσα και θα έψαχνα λύση. Δεν θα ήθελα να είμαι μόνη μου σε αυτό. Θυμάμαι μία φάρσα που μου είχαν κάνει σε μία εκπομπή, όπου δήθεν ο σύντροφος ήταν κακοποιητικός προς τη δημοσιογράφο. Παρόλο που ήταν φάρσα, είχα βγει από τα ρούχα μου και της έλεγα “πάρε την αστυνομία”».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- bestofyou.grOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!