Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, Συγκρατημένα συναισθήματα…

Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, Συγκρατημένα συναισθήματα…


Στις 18/02 ο πλανήτης του έρωτα της ομορφιάς και του χρήματος, η Αφροδίτη, θα συναντηθεί με τον  Κρόνο στο ζώδιο που κυβερνά τον Αιγόκερω (16ο 44’). Μέσα από την όψη συνόδου ο αυστηρός δάσκαλος Κρόνος, διδάσκει στην Αφροδίτη την έννοια της αξίας, δίνοντας της να καταλάβει πως το καλό πράγμα είναι και ακριβό, ενώ μαθαίνει πως ότι κερδίζει με κόπο, μπορεί να το απολαύσει για πάντα. Κάτω από την επιρροή της όψης έχουμε την τάση να είμαστε συντηρητικοί, υπεύθυνοι και σοβαροί, να σεβόμαστε την ιεραρχία, έχουμε την τάση να συναναστρεφόμαστε με μεγαλύτερα ή ισχυρότερα πρόσωπα, ενώ είναι δείκτης για την δημιουργία σχέσεων με διαφορά ηλικίας ή σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο. Επίσης μας ωθεί να κρατάμε τις αποστάσεις τόσο από τους άλλους όσο και από πάθη, ενώ δεν εκδηλώνουμε εύκολα τα βαθύτερα μας συναισθήματα. Και επειδή η Αφροδίτη είναι ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης, κάτω από την επιρροή της όψης είμαστε μετρημένοι στα έξοδα μας. Η όψη συνόδου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει όχι μόνο να πάρετε ουσιαστικές  αποφάσεις που αφορούν  την εξέλιξη της καριέρας σας, αλλά παράλληλα θα σας φέρουν  δίπλα σε ισχυρούς ανθρώπους. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με διαφορά ηλικίας ή μια σχέση με ένα ισχυρό πρόσωπο από το χώρο της εργασίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς η  συνάντηση της  κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω. Κάτω από την επιρροή της θα βάλετε τις βάσεις για να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση είτε από απόσταση, είτε μια σχέση η οποία θα είναι ουσιαστική , από τις οποίες όμως είναι πιθανό να απουσιάζει το στοιχείο του ρομαντισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το βλέμμα σας στραμμένο στα οικονομικά σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας υποθέσεις και να γίνετε προσεχτικοί και μετρημένοι στη διαχείριση τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, εξαιτίας της εσωστρέφειας σας είναι πιθανό να κατηγορηθείτε από τον / την σύντροφο σας για αδιαφορία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει απέναντι σε μια συνεργασία,  ενώ,  κάτω από την επιρροή της, μπορεί να δείτε ξεκάθαρα τους σκοπούς που εξυπηρετεί και να πάρετε αποστάσεις ή ακόμα και να την παγώσετε. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπείτε στον πειρασμό και να δημιουργήσετε μια σχέση με διαφορά ηλικίας ή  από καθαρό συμφέρον.

ΛΕΩΝ

Η  όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε την δουλειά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να λάβετε θετικά σχόλια τόσο από τους συναδέλφους όσο και από τους προϊσταμένους σας. Επίσης, κάτω από την επιρροή της όψης μπορείτε να μείνετε πειθαρχημένοι σε ένα πρόγραμμα διατροφής ή να κάνετε μια αισθητική επέμβαση την οποία έχετε σκεφτεί καλά και δεν θα μετανιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη  με τον  Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο μια ερωτική σχέση που θα ξεκινήσετε αυτή την εποχή θα κρατήσει στον χρόνο.

ΖΥΓΟΣ

Σοβαροί και μετρημένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα  πάρετε σημαντικές αποφάσεις οι οποίες θα βασίζονται στην λογική και όχι στο συναίσθημα, και θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά της οικογένειας σας. Παράλληλα όμως, θα είναι και η αιτία να είστε συγκρατημένοι και να μην εκδηλώνετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές σημαντικές συζητήσεις κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του  Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να πάρετε τις καλύτερες για εσάς αποφάσεις απαλλαγμένοι από συναισθηματικά φορτία. Ενώ, ότι  συμφωνίες  θα προκύψουν θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Από την άλλη πλευρά, οι αποφάσεις που θα πάρετε για τα προσωπικά σας δεν θα αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης στους γύρω σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την έννοια των ορίων θα μάθετε εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας μάθει από την μια πλευρά να μη ξοδεύετε άσκοπα τους πόρους σας. Ενώ, από την άλλη πλευρά, θα μάθετε πως ότι κερδίζετε με προσπάθεια είναι για πάντα δικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή είναι αποκλειστικά και μόνο δικός σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Κρόνος με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορείτε να πάρετε την απόφαση να κάνετε μια ουσιαστική αλλαγή στην εμφάνιση σας, ή να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία θα έχει διάρκεια στο χρόνο αλλά θα είναι απαλλαγμένη από πάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις ετοιμάζεστε να πάρετε εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με προσοχή και απαλλαγμένοι από συναισθηματισμούς τα επόμενα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δυσκολευτείτε να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στον/ στην σύντροφο σας με αποτέλεσμα να εισπράξετε την δυσαρέσκεια του/ της.

ΙΧΘΥΣ

Μελετημένα βήματα πρέπει να κάνετε εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να μπείτε στον κύκλο ισχυρών προσώπων. Μέσα από αυτά θα μάθετε να είστε πιο συντηρητικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας και να είστε αφοσιωμένοι στους στόχους. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα ισχυρό πρόσωπο το οποίο θα παίξει το ρόλο του μέντορα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u