Σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού, Κεραυνοβόλοι έρωτες !!!


Οι ανατροπές στη ζωή είναι κάτι που τους περισσότερους τους φοβίζει, στις ερωτικές σχέσεις όμως αυτές οι ανατροπές μπορεί στο τέλος να είναι ευχάριστες καθώς μας ανανεώνουν και μας βοηθούν να ανοίξουμε τα φτερά μας προς την ευτυχία. Στις  31/03 η κυβερνήτης του Ταύρου Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου (16ο 45’), και αυτή η συνάντηση είναι σίγουρο ότι θα φέρει πολλές εξελίξεις στην ερωτική μας ζωή.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, το μόνο δεδομένο είναι ότι η ερωτική μας ζωή δεν θα μείνει στάσιμη, καθώς θα υπάρξουν σε αυτή πολλές ξαφνικές ανατροπές. Για κάποιους αυτή  η όψη  μπορεί να σημαίνει ότι ο κεραυνοβόλος έρωτας θα τους χτυπήσει την πόρτα ,  βγάζοντας τους οριστικά από την  συναισθηματική απομόνωση που βρίσκονται εδώ και καιρό, ενώ σε κάποιους άλλους είναι πιθανόν να προκαλέσει ξαφνικό χωρισμό, ιδιαίτερα από μια  σχέση στα μάτια των άλλων έμοιαζε ιδανική .

Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανόν ο ερωτικός μας σύντροφος να μας εκπλήξει ευχάριστα, ενώ για κάποιους άλλους είναι πιθανή μια γνωριμία με ένα άτομο από άλλη χώρα ή με διαφορετική φιλοσοφία ζωής από την δική μας . Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο για την ερωτική μας ζωή, είναι ότι αυτές τις ημέρες αρκετοί είναι  πιθανό να αφήσουμε στην άκρη τις παλιές μας πεποιθήσεις και  να πειραματιστούμε ερωτικά με τον σύντροφο μας. Η Αφροδίτη , όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ο πλανήτης που συνδέετε με την ομορφιά και την εξωτερική μας εμφάνιση, γι’ αυτό και αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να προχωρήσουν σε μια τολμηρή αλλαγή, στο στυλ και στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Ενώ, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι  ως  οικονομικός δείκτης, είναι πιθανό να φέρει  να απρόσμενες εξελίξεις στις οικονομικές υποθέσεις ή ξαφνικά έξοδα. Η όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα  του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανόν να προκαλέσει απρόσμενες αλλαγές  στα οικονομικά τους, για άλλους αυτό μπορεί είναι αποτέλεσμα μιας  οικονομικής συμφωνία  η οποία θα δώσει σημαντικά ανάσα στο πορτοφόλι τους, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανόν ο διακανονισμός μιας παλιάς οικονομικής οφειλής  προς το συμφέρον , παράλληλα όμως θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα και τα ξαφνικά έξοδα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στο ταίρι σας, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανόν να  πειραματιστείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανόν θα φέρει ξαφνικές αλλαγές και εξελίξεις στις επαγγελματικές τους σχέσεις και κυρίως σε κάποιες συνεργασίες, ενώ αρκετοί είναι πιθανόν  να κάνουν, εξαιτίας μιας αφορμής ή μιας νέας επαγγελματικής πρότασης,  στροφή στην καριέρα τους.  Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτικής τους ζωή θα αλλάξει ριζικά, αφορμή μπορεί να είναι ένας κεραυνοβόλος  έρωτας ή ένας ξαφνικός χωρισμός που θα τους οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα αλλάξει ουσιαστικά το κλίμα και  τις συνθήκες που υπάρχουν στην δουλειά τους, αφορμή μπορεί να είναι νέος προϊστάμενος  που θα βάλει άλλους κανόνες ή η αλλαγή θέσης η οποία απαιτεί να αναδείξουν νέες δεξιότητες αλλά και άλλη συμπεριφορά. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί είναι πιθανό κάνουν μια τολμηρή αλλαγή στην εμφάνιση τους, ενώ κάποιοι άλλοι είναι να υιοθετήσουν ένα νέο τρόπο διατροφής. Επίσης, σε κάποιους είναι πιθανό ο κεραυνοβόλος έρωτας να τους βρει στη δουλειά τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!