Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, Το απόλυτο πάθος…

Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, Το απόλυτο πάθος…


Στις 22/2 η Αφροδίτη θα συναντηθεί  με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα σχηματίσουν όψη συνόδου(22ο 17’). Η συνάντηση της απόλυτης εκπροσώπου της ομορφιάς και του έρωτα Αφροδίτης, με τον εκπρόσωπο του πάθους του ελέγχου και της εξουσίας Πλούτωνα, είναι μια συνάντηση που μπορεί μέσα από το πάθος να σε οδηγήσει στην συναισθηματική αναγέννηση, είτε,  να σε κάνει έρμαιο των εμμονών. Το αποτέλεσμα είναι, κάτω από την επιρροή της να ζήσουμε έντονες ερωτικές στιγμές, να μη διστάσουμε να εξωτερικεύσουμε τα βαθύτερα συναισθήματα μας, ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να βγάλουμε έντονη ζήλεια, να διεκδικήσουμε τον απόλυτο έλεγχο των σχέσεων μας (προσωπικών και επαγγελματικών), και να βγάλουμε έντονη κτητικότατα .  Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Στο παιχνίδι του απόλυτου ελέγχου και της εξουσίας  θα σας παρασύρει η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω. Είτε το κάνετε συνειδητά είτε όχι, θα προσπαθήσετε να πάρετε στα χέρια σας όχι μόνο τον έλεγχο των συνεργασιών σας αλλά και της δημόσιας εικόνας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει  η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, είναι πιθανό να σας φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη σας και θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε την Κοσμοθεωρία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι στον / στην σύντροφο σας θα είστε εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, σας υπόσχεται στιγμές ιδιαίτερα συναισθηματικές και γεμάτες έντονο ερωτικό πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει  η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα σας κάνει ιδιαίτερα κτητικούς όχι μόνο απέναντι στον / στην σύντροφο σας, αλλά και στους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ

Ένας ηγέτης ξεχωρίζει από τη γενναιοδωρία και την ικανότητα του να εμπνέει. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, η βαθύτερη σας επιθυμία δεν είναι μόνο να εμπνεύσετε τους συναδέλφους σας αλλά να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο και της δουλειάς τους . 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χαρά της ζωής βρίσκει αυτή την εποχή στο πρόσωπο σας τους καλύτερους εκπροσώπους. Κάτω από την όψη συνόδου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Πλούτωνα σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες στιγμές έρωτα και πάθος, ενώ , σε επαγγελματικό επίπεδο ένα δημιουργικό σας σχέδιο θα μαγέψει.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές φορές ο τρόπος με τον οποίο αγαπάτε μπορεί να κάνει τους άλλους να δυσανασχετήσουν. Ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η  κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να μπερδέψετε την αγάπη με τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να εισπράξετε την αντίδραση των δικών σας ανθρώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μαγεία στα λόγια σας . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει  ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Πλούτωνας με  την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα κάνει τον λόγο σας ιδιαίτερα πειστικό με αποτέλεσμα να μπορείτε να χειραγωγήσετε τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικονομικές σας συμφωνίες ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να δημιουργήσετε σχέσεις οικονομικής εξάρτησης, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα σας κάνει ιδιαίτερα κτητικούς με τα αποκτήματα σας (υλικά και συναισθηματικά).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι για άλλη μια φορά επάνω σας. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο τόσο της προσωπικής σας ζωής όσο και της κοινωνικής. Προσοχή όμως, γιατί δεν είναι όλοι έτοιμοι να σας παραδοθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε επαφή με τον εσωτερικό σας εαυτό θα έρθετε εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να έρθετε σε επαφή με τα βάθη της ψυχής σας, ενώ δεν θα διστάσετε να εξομολογηθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα βαθύτερα συναισθήματα σας. 

ΙΧΘΥΣ

Με την κοινωνική σας ζωή ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η  όψη συνόδου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  Πλούτωνα σας υπόσχεται μια καθοριστική γνωριμία με ένα ισχυρό πρόσωπο το οποίο σύντομα θα γίνει ο μέντορας σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u