Σύνοδος Άρη – Αφροδίτης, Οι ερωτικές σχέσεις χρειάζονται ελευθερία ..


Η ερωτική διάθεση που υπάρχει το τελευταίο χρονικό διάστημα στις σχέσεις μας θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα, μόνο που τώρα θα είμαστε πιο ανοιχτοί σε προκλήσεις και πειραματισμούς. Η είσοδος του Άρη και της Αφροδίτης, με λίγα λεπτά διαφορά στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 06/03 και η όψη συνόδου που θα σχηματίσουν αμέσως μετά(00ο 01’), μας υπόσχεται ότι θα δώσει μια διαφορετική πινελιά στην ερωτική μας ζωή.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη, η ερωτική μας ζωή εξακολουθεί να είναι τονισμένη, μόνο που τώρα σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα παιχνίδια του μυαλού,  με τα οποία θα καταφέρουμε να αναζωπυρώσουμε ακόμα περισσότερο την ερωτική επιθυμία, ενώ από την άλλη πλευρά δεν θα διστάσουμε να πειραματιστούμε με τον σύντροφο μας.

Στο παιχνίδι του φλερτ νικητές θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να κατακτήσουν το αντικείμενο του πόθου τους με την ευφυΐα τους, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα μπλεχτούν σε ερωτικές περιπέτειες στις οποίες τα μέλη θα έχουν ελευθερία κινήσεων.

Επίσης, η όψη αυτή είναι πολύ θετική και για τις οικονομικές μας υποθέσεις.  Η όψη συνόδου θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη επηρεάσει τόσο τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) όσο και τους  Διδύμους και τους Ζυγούς των 2 πρώτων ημερών, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η όψη αυτή ουσιαστικά θα μας επηρεάζει μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη θα τους βοηθήσει να όχι μόνο να προχωρήσουν σε οικονομικές συνεργασίες, αλλά και να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν  με το ταίρι τους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα αναζωπυρώσουν τη σχέση τους με τον σύντροφο τους και δεν θα διστάσουν να πειραματιστούν ερωτικά, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν έντονες ερωτικές εμπειρίες με άτομα που θα γνωρίσουν μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη θα τους βοηθήσει να πετύχουν τους φιλόδοξους στόχους τους, ενώ εάν χρειαστεί δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και την γοητεία τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσουν έντονες στιγμές με το ερωτικό τους ταίρι, ενώ, οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να προχωρήσουν σε ελεύθερες σχέσεις.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν με ενθουσιασμό τα μελλοντικά τους σχέδια, και να προβάλλουν με έξυπνους τρόπους τον εαυτό τους και τις επιτυχίες τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους σε ένα ταξίδι, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν ένα ασύμβατο έρωτα με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!