Σύνοδος Άρη-Ουρανού, Προετοιμαστείτε για ανατροπές…


Στις 13/2 ο κυβερνήτης του Κριού Άρης λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο που κυβερνά τον Κριό, θα συναντηθεί για τελευταία φορά σε όψη συνόδου με τον Ουρανό στο πύρινο ζώδιο του Κριού (29ο 12’), ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο ένα κύκλο συναντήσεων για τα  ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), η επόμενη τους συνάντηση στον Παρορμητικό Σταυρό θα γίνει στο ζώδιο του Καρκίνου σε περίπου 15 χρόνια, ενώ, η επόμενη τους συνάντηση στο ζώδιο του Κριού θα γίνει μετά από 84 χρόνια. Ο Άρης στην Αστρολογία είναι η δράση, οι επιθυμίες, το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και οι φοβίες μας, ενώ, ο Ουρανός είναι η αλλαγή, η αμφισβήτηση και η ανατροπή. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιούνται, μαζεύεται  στην ατμόσφαιρα τεράστια ποσότητα ενέργειας η οποία θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να διοχετευθεί με ευεργετικό και δημιουργικό τρόπο, ώστε να αποφύγουμε τις δυσάρεστες καταστάσεις.
Η συνάντηση του Άρη και του Ουρανού σε όψη συνόδου, θα φέρει απρόσμενα γεγονότα και ξαφνικές αλλαγές, ενώ θα μας κάνει νευρικούς, ανυπόμονους, με αποτέλεσμα να δυσκολευτούμε να αποφύγουμε τις εκρήξεις θυμού. Η όψη συνόδου του Άρη με τον Ουρανό θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 13ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα τελευταία 8 χρόνια οι ξαφνικές αλλαγές και οι ανατροπές στη ζωή σας έγιναν μέρος της καθημερινότητας σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει για τελευταία φορά ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, θα ολοκληρώσει ένα κύκλο ξαφνικών αλλαγών και ανατροπών. Έτσι όσοι από εσάς ήσασταν διστακτικοί μέχρι τώρα και δεν είχατε προχωρήσει στις αλλαγές, η όψη αυτή θα σας ωθήσει να σπάσετε τις αλυσίδες από οτιδήποτε παλιό και παρωχημένο και να εκφραστείτε ελεύθερα, με αρκετά έντονο και θορυβώδες τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονο άγχος και ανασφάλεια αισθάνεστε αυτή την περίοδο εσείς οι Ταύροι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο  θα σας φέρει απέναντι σε γεγονότα που θα σας αιφνιδιάσουν. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δεχθείτε τις αλλαγές και να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε όσο γίνεται πιο γρήγορα σε αυτές. Άλλωστε, για τα επόμενα 7 περίπου χρόνια θα είστε εσείς αυτοί που θα φιλοξενείτε στο ζώδιο σας τον πλανήτη των ξαφνικών αλλαγών τον Ουρανό, οπότε θα πρέπει να αρχίσετε να προετοιμάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα τελευταία χρόνια η κοινωνική σας ζωή έχει αλλάξει ριζικά. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να κάνετε τα τελευταία ξεκαθαρίσματα στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, ενώ, νέα άτομα θα μπουν σε αυτή με ξαφνικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καριέρα και η δημόσια εικόνα σας έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια. Η  όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Κριού, θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στα επαγγελματικά πλάνα, οι οποίες θα σας ωθήσουν να φύγετε από την πεπατημένη και να τολμήσετε. Ενώ, σε αρκετούς από εσάς είναι πιθανό να προκαλέσει ρήξεις στις επαγγελματικές ή στις οικογενειακές σας σχέσεις. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι πως μέσα από αυτές τις ρήξεις έρχεται η εξέλιξη.

ΛΕΩΝ

Απρόσμενες αλλά δημιουργικές αλλαγές θα έχετε στη ζωή σας εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας. Μια επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό ή η απόφαση σας να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών, θα ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή σας. Ενώ, για αρκετούς από εσάς αφορμή για αυτό μπορεί να είναι μια ξαφνική γνωριμία με ένα άτομο το οποίο βρίσκεται στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που θέλετε τις αλλαγές, αλλά, με προϋποθέσεις. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό  θα προκαλέσει εντάσεις και ρήξεις σε μια οικονομική συνεργασία, οι οποίες θα σας ωθήσουν να πάρετε την απόφαση να κλείσετε εντελώς αυτό το κεφάλαιο και να προχωρήσετε σε νέες. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με φόβους και ανασφάλειες τις οποίες είχατε καλά κρυμμένες μέσα σας.

ΖΥΓΟΣ

Για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας φέρει απέναντι στο ερώτημα Εγώ και οι Άλλοι. Μια σχέση ή μια συνεργασία που συντηρούσατε από ανασφάλεια είναι πιθανό να πάψει να έχει πλέον λόγο ύπαρξης, ενώ, με τον ίδιο τρόπο άλλες το ίδιο απρόσμενα να πάρουν την θέση τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αλλαγές την ροή της καθημερινότητας σας διαδέχονται απρόσμενα η μια την άλλη.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Άρης με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα προκαλέσει απρόσμενες αλλαγές στο χώρο της εργασίας και θα σας ωθήσει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε εντελώς ξαφνικά την απόφαση να υιοθετήσετε νέες διατροφικές συνήθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού και τον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει μια ουρανοκατέβατη ιδέα, την οποία, πολύ σύντομα θα την βάλετε σε τροχιά υλοποίησης. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε την σχέση σας με τον/ την σύντροφο σας σε άλλο επίπεδο, ή να χτυπηθείτε από τα βέλη του κεραυνοβόλου έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας για άλλη μια φορά θα βρεθούν τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα δημιουργήσει ξαφνικές εντάσεις και απρόσμενα γεγονότα στις οικογενειακές σας σχέσεις. Ενώ, είναι πιθανό να υπάρξουν και απρόσμενες εξελίξεις γύρω από ένα ακίνητο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λένε ότι η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει.  Η   όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό στο ζώδιο του Κριού, στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, είναι υπεύθυνη για τα ξεσπάσματα θυμού και τις λεκτικές επιθέσεις που θα κάνετε ή θα υποστείτε. Αν δεν θέλετε να έρθετε σε δύσκολη θέση, καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να ελέγξετε τον θυμό σας, μετρώντας μέχρι το δέκα, πριν μιλήσετε. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων, γιατί εξαιτίας του θυμού σας θα είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

ΙΧΘΥΣ

Όλοι  πιστεύουν ότι ζείτε σε ένα δικό σας κόσμο ονειρικά πλασμένο. Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι αν νιώσετε ότι απειλείστε δεν θα βγάλετε στην επιφάνεια μια άλλη πλευρά.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Κριού, στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας μετατρέψει εντελώς ξαφνικά, σε άγρια σκυλόψαρα, αν νιώσετε ότι απειλούνται τα κεκτημένα σας και οι δικοί σας άνθρωποι. Ουαί και αλίμονο σε αυτόν που θα βρεθεί μπροστά σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχοντας αφήσει πίσω μας την ιδιαίτερη περίοδο που βιώσαμε, αρχίζει η ζωή μας να μπα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u