Σύνοδος Ερμή- Ήλιου, Προβάλω τον εαυτό μου …


Αποφασισμένοι, να βγούμε από την αδράνεια των προηγούμενων μηνών, να πάρουμε πρωτοβουλίες και να ξεχωρίσουμε είμαστε αυτές τις ημέρες όλοι μας. Η ιδανική αυτή συνθήκη θα ολοκληρωθεί λίγες ημέρες μετά την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, και συγκεκριμένα στις 03/04 όπου ο Ερμής θα συναντηθεί με τον  Ήλιο σε όψη συνόδου στο ζώδιο του Κριού (13ο 11’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο, θα πάρουμε πρωτοβουλίες και δυναμικές αποφάσεις χωρίς να τις έχουμε ουσιαστικά μελετήσει, θα έχουμε ιδιαίτερα σημαντικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, θα αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να εκφράσει με ενθουσιασμό τις σκέψεις και τα σχέδια μας. Επίσης, θα έχουμε πολλές και ευχάριστες μετακινήσεις στις οποίες όμως θα πρέπει να προσέχουμε εξαιτίας της βιασύνης μας.

Από την άλλη πλευρά, ο τρόπος με τον οποίο θα προβάλουμε τις θέσεις και τα σχέδια μας θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικός στους άλλους. Το μόνο που πρέπει να προσέχουμε είναι τις εγωιστικές συμπεριφορές και αντιδράσεις. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα για τους Κριούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες και να ξεχωρίσουν, όχι μόνον αυτές τις ημέρες αλλά σε όλη τη διάρκεια της γενέθλια χρονιά τους. Η επιρροή της όψης ισχύει 7 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν με τον δυναμισμό, τον ενθουσιασμό τους αλλά και με τις πρωτοβουλίες που θα πάρουν στο χώρο της εργασίας τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα τολμήσουν να διεκδικήσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο θα τους βοηθήσει να προωθήσουν με ενθουσιασμό και αισιοδοξία τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια. Ενώ αρκετοί είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να συνδυάσουν ένα επαγγελματικό ταξίδι με διασκέδαση.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο θα κάνει κάθε άλλο παρά βαρετή την καθημερινότητα τους, καθώς θα έχουν πολλές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και συναντήσεις στις οποίες θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν, και να προβάλλουν τον εαυτό τους με τον καλύτερο τρόπο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, ενώ θα είναι νικητές στο παιχνίδι του φλερτ!!!

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!