Σύνοδος Ερμή-Κρόνου, σοβαρές αποφάσεις…


Στις 13/01 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα συναντηθεί με τον αυστηρό δάσκαλο του ζωδιακού τον Κρόνο στο ζώδιο που κυβερνά τον Αιγόκερω και θα σχηματίσουν  όψη συνόδου (12ο 51’). Ο Ερμής σε ένα αστρολογικό χάρτη δείχνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος καθώς και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζουμε τις σκέψεις μας, ενώ ο Κρόνος είναι ο χρόνος , τα όρια και η δομή.
Τι στοιχεία θα μας δώσει η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών έχει σχέση με την ζωδιακή περιοχή που γίνεται μιας και ο Ερμής δανείζεται στοιχεία από την εκάστοτε περιοχή. Η όψη συνόδου που θα σχηματιστεί στο ζώδιο του Αιγόκερω θα  μας βοηθήσει να συγκεντρώσουμε και να οργανώσουμε τις σκέψεις μας, μας δίνει την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε τις υποθέσεις μας με πρακτικό τρόπο ή να βρούμε πρακτικές λύσεις σε θέματα γραφειοκρατικής φύσεως, είναι ιδανική για να αξιοποιήσουμε τα παλιά μας αντικείμενα, ενώ μπορούμε να προχωρήσουμε στην αγοραπωλησία ενός παλιού μεταφορικού μέσου. Η όψη συνόδου Ερμή- Κρόνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ένα από τα αδύνατα σας σημεία είναι η οργάνωση. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε την δουλειά σας και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σοβαρότητα που δείχνετε σε ότι και αν κάνετε, σας κάνει να ξεχωρίζετε. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας πάνω σε ένα γνωστικό αντικείμενο μιας και δεν σας αρέσει να εκφράζετε την γνώμη σας σε ένα αντικείμενο που δεν γνωρίζετε σε βάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρωταγωνιστής των γεγονότων για άλλη μια φορά θα είναι ο κυβερνήτης σας Ερμής. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Κρόνο στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συμφωνίες που αφορούν τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Ασφάλεια, Εφορία). Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο θα έχετε σημαντικές συζητήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας από τους τομείς που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας είναι ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων. Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  Κρόνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα , ενώ θα σας βοηθήσει να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Η γενναιοδωρία και η μεγαλοσύνη σας είναι πολλές φορές τροχοπέδη στη εξέλιξη σας και αυτό γιατί σας ωθούν να προσφέρετε την βοήθεια σας στους άλλους και να αδιαφορείτε για τις δικές σας υποθέσεις. Αυτή τη χρονική περίοδο όμως θα έχετε ένα σημαντικό σύμμαχο, η  όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με τον  Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει  να οργανώσετε με τέτοιο τρόπο την καθημερινότητα σας ώστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις και παράλληλα να προσφέρετε τη βοήθεια σας στους συναδέλφους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικούς στόχους έχετε βάλει στο μυαλό σας εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω και τον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αφοσιωθείτε στους στόχους σας και να οργανώσετε με τέτοιο τρόπο τα σχέδια σας ώστε να τους πετύχετε.

ΖΥΓΟΣ

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στην ζωή σας είναι να βάζετε όρια. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει όχι μόνο να βρείτε πρακτικές λύσεις στα προσωπικά και οικογενειακά σας θέματα, αλλά το κυριότερο να βάλετε ξεκάθαρα όρια στα οικεία σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ως εκπρόσωπος του Σταθερού Σταυρού σας αρέσει να ασχολείστε με πρακτικά θέματα.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με τον  Κρόνο θα σας ωθήσει, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε επίδειξη γνώσεων, να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τις σκέψεις σας. Επίσης, αυτή η όψη σας ευνοεί να προχωρήσετε στην αγοραπωλησία ενός μεταφορικού μέσου από δεύτερο χέρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με τον  Κρόνο στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια νέα οικονομική συμφωνία με τους καλύτερους για εσάς όρους, ενώ παράλληλα είναι ευνοϊκή για να προχωρήσετε στην αξιοποίηση ενός παλιού αντικειμένου το οποίο έχει για εσάς σημαντική αξία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τίτλος που ταιριάζει σε αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Αιγόκερους είναι, περίοδος σημαντικών αποφάσεων. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος στο ζώδιο σας, από την μια πλευρά θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στους στόχους σας, από την άλλη πλευρά όμως δεν θα σας επιτρέπει να εκφράσετε τη γνώμη σας χωρίς να είστε απόλυτα σίγουροι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην αναζήτηση των εσωτερικών σας αληθειών είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  Κρόνο στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει σοβαρότητα και βάθος στη σκέψη σας, ωστόσο, είναι πιθανό να σας κάνει αμετακίνητους στις θέσεις σας και στενοκέφαλους.

ΙΧΘΥΣ

Ως παιδιά του Ποσειδώνα υπάρχουν στιγμές που χάνεστε σε έναν δικό σας κόσμο και  ζείτε σε μια παράλληλη πραγματικότητα, αυτό όμως είναι και ένα από τα στοιχεία που σας κάνει τόσο γοητευτικούς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να είστε συνεπείς στις κοινωνικές και φιλικές σας σχέσεις, ενώ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε δεν θα διστάσετε να εκφράσετε ολοκληρωμένα τις θέσεις σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχοντας αφήσει πίσω μας την ιδιαίτερη περίοδο που βιώσαμε, αρχίζει η ζωή μας να μπα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u