Σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα, Αποκάλυψη μυστικών ..


Η ανάπτυξη της τεχνολογίας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα τελευταία χρόνια, έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην γρήγορη μετάδοση της πληροφορίας, ωστόσο, αυτό δημιούργησε και κάποια προβλήματα, όπως την μετάδοση μη έγκυρων ή διασταυρωμένων πληροφοριών, με αποτέλεσμα να είμαστε πλέον επιφυλακτικοί απέναντι σε ότι ακούμε και διαβάζουμε .

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στις 30/12 όπου  ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω (25ο 53’). Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου του Ερμή με τον Πλούτωνα, θα γίνουμε αρκετά επιφυλακτικοί και  καχύποπτοι με τους συνομιλητές μας, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα είναι με οδηγό το ένστικτο μας, ενώ μπορεί να πάρουμε την απόφαση να ρίξουμε τους τίτλους του τέλους σε συνεργασίες μετά από ώριμη σκέψη.

Η οξυμένη μας αντίληψη θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τις σκέψεις των συνομιλητών μας και να διακρίνουμε με ευκολία τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα και την ευγένεια τους. Από την άλλη πλευρά, όσοι βρεθούν σε λεκτική αντιπαράθεση, θα εισπράξουν καυστικά και ειρωνικά σχόλια,  ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα μπουν στον πειρασμό να επηρεάσουν με πλάγιο τρόπο τις αποφάσεις του συντρόφου ή των συνεργατών τους.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μια από τις ιδιότητες του Ερμή ήταν και του ψυχοπομπού, οπότε αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έχουμε και αρκετές ανθρώπινες απώλειες, από ασθένειες.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάσεις τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 5 ημέρες -/+. Η όψη αυτή θα επαναληφθεί άλλες 2 φορές  το επόμενο δίμηνο στις 30/01/2022 και στις 11/02/2022.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου του Ερμή με τον Πλούτωνα θα τους ωθήσει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τις υποσχέσεις που θα τους δώσουν τόσο οι δικοί τους άνθρωποι όσο και οι συνεργάτες τους, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση και να δώσουν οριστικό τέλος σε τοξικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα μπουν στον πειρασμό να χειραγωγήσουν τις αποφάσεις του συντρόφου τους.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου του Ερμή με τον Πλούτωνα θα τους κάνει ιδιαίτερα καχύποπτους απέναντι σε μια νέα οικονομική πρόταση η οποία μπορεί να φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κρύψουν τα συναισθήματα τους καθώς δεν θέλουν το ερωτικό τους ταίρι να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου του Ερμή με τον Πλούτωνα θα τους ωθήσει να χρησιμοποιήσουν την γοητεία και τις επικοινωνιακές τους ικανότητες για να επηρεάσουν τους συνομιλητές τους, ενώ από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών τους συζητήσεων θα έχουν την ικανότητα να καταλάβουν ποιες είναι  πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών τους πίσω τα ευγενικά χαμόγελα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!