Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, φανταστικές σκέψεις!!!

Σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, φανταστικές σκέψεις!!!


Στις 19/02 ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων  θα συναντηθεί με  τον κυβερνήτη των Ιχθύων τον Ποσειδώνα σε όψη συνόδου (15ο 34’). Σε αυτή την συνάντηση τα πράγματα λίγο περιπλέκονται καθώς η φαντασία μπορεί να θολώσει την κρίση ακόμα και του πιο ορθολογιστή.  Το αποτέλεσμα είναι ο Ερμής ο οποίος συμβολίζει την αντίληψη, να χάνει κάτω από ορισμένες περιστάσεις τη οξύνοια του πνεύματος του, γίνεται πιο δεκτικός σε νέες ιδέες, ταυτόχρονα όμως έλκεται με μεγάλη ευκολία με ότι εξάπτει την φαντασία, μπερδεύοντας τον πραγματικό κόσμο με τον φανταστικό που δημιουργεί ο Ποσειδώνας, ενώ  παράλληλα, ενισχύει τις μεταφυσικές μας ανησυχίες.  Η όψη συνόδου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας παρασύρει στον κόσμο του ονείρου, όπου θα μπείτε και θα ονειρευτείτε το πώς θέλετε να φτιάξετε την ζωή σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί , γιατί θα έχετε την τάση να μπερδέψετε το πραγματικό με το φανταστικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενθουσιασμένοι με τις νέες σας γνωριμίες είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να επηρεάσουν την κρίση σας , με αποτέλεσμα να περιλούσετε με χρυσόσκονη τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην ζωή σας με αποτέλεσμα να μην δείτε το πραγματικό τους πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας παρασύρει και να δείτε μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες τις προοπτικές μιας νέας επαγγελματικής συμφωνίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι για νέες εμπειρίες είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας παρασύρει να ονειρευτείτε την ζωή σας κάτω από νέες συνθήκες, είτε με νέες σπουδές είτε σε μια χώρα του εξωτερικού. 

ΛΕΩΝ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.
Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο  ζώδιο των Ιχθύων,  ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, ωστόσο, καλό θα ήτανε να μην προχωρήσετε σε οριστικές συμφωνίες γιατί οι συνθήκες μπορεί να αλλάξουν και τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο για εσάς τους Παρθένους. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας παρασύρει σε ένα άλλο κόσμο ονειρικά πλασμένο με αποτέλεσμα  δείτε ορισμένες σχέσεις σας όπως θα θέλατε και όχι όπως πραγματικά είναι.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι η ρουτίνα της καθημερινότητας σας πνίγει. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο  ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να δημιουργήσετε μέσα στο μυαλό σας μια παράλληλη πραγματικότητα, πιο όμορφη και ιδανική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, στο  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δώσει εμπνευσμένες ιδέες, τις οποίες πολύ σύντομα μπορείτε να κάνετε πράξη. Ενώ άλλοι, είναι πιθανό να ζήσουν ένα φανταστικό έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας είναι στραμμένη στα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σας.  Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να σας δημιουργήσει λανθασμένη εικόνα για τα προβλήματα που απασχολούν ένα μέλος της οικογένειας σας, με αποτέλεσμα να αφήσετε τον εαυτό σας να πιστέψει ότι είναι πιο αδύναμο από ότι πραγματικά είναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε γρήγορους και έντονους ρυθμούς κινήστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.
Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, από την μια πλευρά ενισχύει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να σας κάνει έναν καλό και ιδιαίτερα πιστευτό παραμυθά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονα διεκδικητικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο  ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θεωρείτε ότι θα βελτιώσει τα οικονομικά σας, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσετε να παρασύρετε τον /την σύντροφο σας στο παραμύθι του ιδανικού έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Θα πρέπει σιγά- σιγά να αρχίσετε να συνηθίζετε το ρόλο του πρωταγωνιστή εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, θα σας κάνει εύπιστους, ενώ ταυτόχρονα, θα σας παρασύρει σε ένα φανταστικό κόσμο με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να διακρίνετε το ψέμα από την αλήθεια.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u