Σύνοδος Ήλιου – ανάδρομου Ερμή, Η διπλωματία πάντα κερδίζει !!


Τις περισσότερες φορές για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε, πρέπει να ξεπεράσουμε δυσκολίες ή να χρειαστεί να κινηθούμε μέσα από την διπλωματική οδό. Στις 23/09 η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο λίγες ώρες μετά την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού (00ο 14’), θα μας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε, μέσω τις διπλωματικής οδού, έτσι χωρίς εντάσεις και φασαρίες θα πετύχουμε αυτά που θέλουμε τόσο κατά τη διάρκεια των προσωπικών, όσο  και επαγγελματικών μας συζητήσεων.

Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουμε ευχάριστες συζητήσεις τόσο με τους δικούς μας ανθρώπους και  θα καταφέρουμε, με γλυκό τρόπο και αποφεύγοντας τις εντάσεις  να περάσουμε με μεγάλη ευκολία τις απόψεις μας. Από την άλλη πλευρά, επειδή βρισκόμαστε σε περίοδο ανάδρομου Ερμή, θα έχουμε την δυνατότητα να ξεκινήσουμε και πάλι συνεργασία με ένα παλιό μας συνεργάτη.

Επίσης, αυτές τις ημέρες θα έχουμε και αρκετές προσκλήσεις οι οποίες θα δώσουν νέα πνοή στην κοινωνική μας ζωή, από την άλλη πλευρά  θα έχουμε και  ευχάριστες ξαφνικές συναντήσεις, ενώ μπορεί να προκύψουν και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Όσοι από εμάς πρέπει αυτές τις ημέρες να μετακινηθούν, καλό θα ήταν να κάνουν ένα μηχανικό έλεγχο του αυτοκινήτου τους πριν ξεκινήσουν, καθώς για λίγες ημέρες ακόμα θα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του  ανάδρομου Ερμή.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη  μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Ζυγούς  που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, οι επικοινωνιακές αλλά και οι διπλωματικές τους ικανότητες  θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες σε όλη τη γενέθλια χρονιά τους, και αυτό το ταλέντο τους θα το χρησιμοποιήσουν όχι μόνο στην δουλειά τους αλλά και στις προσωπικές τους σχέσεις. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές και διπλωματικές τους ικανότητες , ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσουν και πάλι μια  συνεργασία με ένα  παλιό τους συνεργάτη, ενώ αυτή τη φορά μπορούν να  δουλέψουν μεθοδικά και με ενθουσιασμό για να πετύχουν τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες. Επίσης, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους συνεργάτες τους και  να λύσουν τις διαφορές που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν ευχάριστες συζητήσεις με τον σύντροφο και την οικογένεια τους, ενώ θα καταφέρουν να περάσουν αυτά που θέλουν στο ταίρι τους χωρίς εντάσεις.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνες  λύσεις στα θέματα που θα προκύψουν στην δουλειά τους, και να ελιχθούν με διπλωματικό τρόπο παρακάμπτοντας τα εμπόδια που προσπαθούν να βάλουν τρίτοι στον δρόμο τους, ενώ είναι πιθανό να αυτές τις ημέρες να μάθουν και το παρασκήνιο που υπάρχει στην δουλειά τους. Επίσης, αρκετοί θα  προχωρήσουν σε κρυφές συζητήσεις και μυστικές συμφωνίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν ευχάριστες  μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, ενώ είναι πιθανό να αναζωπυρωθεί ένας έρωτας με ένα συνάδελφο τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, θα τους βοηθήσει να επανεξετάσουν  τις οικονομικές τους συνεργασίες και να προχωρήσουν , εάν χρειαστεί σε νέο γύρω διαπραγματεύσεων, ενώ από την άλλη πλευρά θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να προστατεύσουν τα κεκτημένα τους στην δουλειά τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα με το έξυπνο μυαλό τους και τις επικοινωνιακές τους ικανότητες θα καταφέρουν να κάμψουν  τις αντιστάσεις του συντρόφου και των αγαπημένων τους προσώπων, και να έρθουν και πάλι κοντά, βάζοντας τέλος σε μια δύσκολη για αυτούς επικοινωνιακά περίοδο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!