Σύνοδος Ήλιου-Κρόνου, Επιβράβευση των κόπων σας !!!


Με σοβαρότητα ξεκινάει η νέα χρονιά αφού στις 02/01 ο Ήλιος από το ζώδιο του  Αιγόκερω θα συναντηθεί με τον Κρόνο και θα σχηματίσουν  όψη συνόδου (11ο 32’).  Ο Ήλιος είναι η χαρά της ζωής, η προσωπικότητα μας, ενώ,  ο Κρόνος είναι ο αυστηρός κριτής και τα όρια για να είμαστε ασφαλείς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Κρόνο μας κάνει σοβαρούς και υπεύθυνους, μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε με ρεαλισμό τις καταστάσεις, δικαιώνει και επιβραβεύει τις προσπάθειες μας, ενώ παράλληλα μας φέρνει νέες ευθύνες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα επηρεάσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.
Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 9 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η ώρα της δικαίωσης έφτασε για εσάς τους Κριούς. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Κρόνο στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, φέρνει την επιτυχία και την καταξίωση σας. Η επιβράβευση που θα λάβετε από τους προϊσταμένους σας και η αποδοχή που θα έχετε από τους συναδέλφους σας θα είναι για εσάς η καλύτερη ανταμοιβή. Φυσικά, η επιβράβευση έρχεται παρέα με νέες ευθύνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα σχέδια σας που αφορούν το άνοιγμα σας στο εξωτερικό, ενώ οι μικρότεροι σε ηλικία εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα αφοσιωθούν στις σπουδές τους με σοβαρότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας από τους τομείς που σας προβλημάτισε αρκετά τα τελευταία χρόνια ήταν τα οικονομικά σας. Η όψη συνόδου, που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), και θα επαναφέρει την σταθερότητα στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Κρόνο απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερές βάσεις τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να επισημοποιήσετε την σχέση σας με τον/την σύντροφο σας. 

ΛΕΩΝ

Συνώνυμη της λέξης υποχρέωση είναι η  όψη  συνόδου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω και τον 6ο Ηλιακό σας οίκο. Η προνοητικότητα με την οποία κινείστε στο χώρο της εργασίας σας καθώς ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεστε στους συναδέλφους σας, δείχνουν ότι πατάτε γερά στα πόδια σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε νέα μονοπάτια βαδίζετε εσείς οι Παρθένοι.  Η όψη  συνόδου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  με τον Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσουν όχι μόνο να βάλετε τα δημιουργικά σας σχέδια σε τροχιά υλοποίησης, αλλά θα τα δομήσετε σε σταθερές βάσεις. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο η χαρά θα συνδυαστεί με την ανάληψη ευθυνών.

ΖΥΓΟΣ

Με την οικογένεια σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Κρόνο στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις που αφορούν την διαχείριση ενός ακινήτου.  Παράλληλα όμως θα καταφέρετε να επαναφέρετε την ισορροπία στις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λόγια σταράτα. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία. Ο λόγος σας και η ρεαλιστική σας ματιά θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ως παιδιά του Δία είστε σε όλες τις εκτιμήσεις σας πληθωρικοί. Η  όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Κρόνο στον 2ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να βάλετε μια νέα οικονομική συνεργασία σε σταθερές βάσεις και να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν θα δηλώσετε με ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς ο μόνος δρόμος για την επιτυχία έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά. Η  όψη  συνόδου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον κυβερνήτη σας  Κρόνο στο ζώδιο σας, θα δικαιώσει τις προσπάθειες σας και θα σας φέρει απόλυτη επιτυχία. Μια επιτυχία που ήρθε όχι από την εύνοια της τύχης αλλά την έχετε κερδίσει με τη αξία σας και κανένας δεν μπορεί να σας την πάρει. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι για εσάς περίοδος εσωτερικής αλλαγής.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, σας ωριμάζει και σας ωθεί να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

ΙΧΘΥΣ

Με το βλέμμα σας στραμμένο στην κοινωνική σας ζωή είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Κρόνο στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε ισχυρά πρόσωπα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u