Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, Πάρε τον έλεγχο…


Στις 11/01 ο Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Αιγόκερω θα συναντήσει τον  Πλούτωνα και θα σχηματίσουν όψη συνόδου (20ο 57’). Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών τροφοδοτεί τον άνθρωπο με απίστευτη ψυχική δύναμη και αντοχή βοηθώντας τον να πάρει εμπειρίες οι οποίες μέσα από επαναλαμβανόμενες καταστάσεις θα τον μεταμορφώσουν ριζικά. Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου ο λόγος μας γίνεται σαρκαστικός, θέλουμε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων γύρω μας , η διεισδυτική μας ματιά προκαλεί φόβο και θαυμασμό, ερευνούμε την κάθε υπόθεση σε βάθος, κινούμαστε με στρατηγική, ενώ είναι ιδανική για κλείσουμε οριστικά υποθέσεις που μας ταλαιπωρούν καιρό.
Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) στα τέλη του 2ου και αρχές του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής σας είναι η επαγγελματική σας καταξίωση. Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των συνεργατών σας ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε οριστικά τις εκκρεμότητες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει  ο Ήλιος με  τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας που αφορούν το εξωτερικό ακολουθώντας συγκεκριμένη στρατηγική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βουτιά στα βάθη της ψυχής σας  θα κάνετε εσείς οι Δίδυμοι.  Κάτω από τη επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον Πλούτωνα θα διεισδύσετε στα βάθη της ψυχής σας με σκοπό να εντοπίσετε τι κρύβεται πίσω από τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να τους ξεπεράσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το βασικό αίτημα αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Καρκίνους είναι η μεταμόρφωση. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει  ο Ήλιος με τον Πλούτωνα απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την ψυχική δύναμη και αντοχή που χρειάζεστε για να μεταμορφώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  

ΛΕΩΝ

Ως γνήσιοι ηγέτες θέλετε να ελέγχετε ότι συμβαίνει γύρω σας . Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει Ήλιος με τον Πλούτωνα θα προσπαθήσετε να θέσετε υπό τον  έλεγχο σας τους συναδέλφους σας, χωρίς να διστάσετε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες που θα σας παρουσιασθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο ευχάριστες και δημιουργικές της χρονιάς.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  με τον  Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  να βρείτε τον πιο έξυπνο τρόπο για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα θα μεγεθύνει την επιθυμία σας να έχετε τον απόλυτο έλεγχο τόσο στις ερωτικές όσο και στις φιλικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας για ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σας , σας ωθεί πολλές φορές να κάνετε πίσω. Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα προσπαθήσετε όχι μόνο να μεταμορφώσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις αλλά και να πάρετε τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην ζωή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει ιδιαίτερα καχύποπτους και προσεχτικούς με τους συνομιλητές σας, ενώ παράλληλα θα εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες που θα σας παρουσιασθούν για να περάσετε τις απόψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η λέξη αλλαγή σας πάει γάντι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Πλούτωνα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να μετασχηματίσετε τον άξονα των αξιών σας και να τις επαναπροσδιορίσετε, διώχνοντας από τη ζωή σας παλιές και παρωχημένες πεποιθήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για άλλη μια φορά πρωταγωνιστείτε στα πλανητικά δρώμενα. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, μεγεθύνει την ψυχική σας δύναμη και αντοχή. Η παρουσία σας είναι τόσο ισχυρή που προκαλεί στους άλλους γύρω σας ταυτόχρονα έλξη και φόβο. Το ζήτημα είναι αυτή την δύναμη μπορείτε να τη διαχειριστείτε ώστε να ολοκληρώσετε την μεταμόρφωση σας ή θα την χρησιμοποιήσετε αυτοκαταστροφικά ; 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο που λατρεύετε τις αλλαγές στους περισσότερους  τομείς ,υπάρχουν στιγμές που τις βλέπετε με καχυποψία . Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει  Ήλιος με τον  Πλούτωνα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις παρασκηνιακές κινήσεις και την έρευνα σε βάθος ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας εκμεταλλευτούν συνεργάτες και φίλοι .

ΙΧΘΥΣ

Ως γνήσια παιδιά του Ποσειδώνα θεωρείτε πως όλοι γύρω σας είναι καλοπροαίρετοι.
Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Πλούτωνα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διεισδύσετε μέσα στην ψυχή των άλλων, να βλέπετε τις αλήθειες τους και μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις να μεταμορφωθείτε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήμα ...

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχοντας αφήσει πίσω μας την ιδιαίτερη περίοδο που βιώσαμε, αρχίζει η ζωή μας να μπα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u