Τα 2 ζώδια που αντιδρούν ζηλεύοντας την επιτυχία των άλλων


Στον αριθμό δύο είναι τα ζώδια που αντιδρούν με ζήλο όταν βλέπουν την επιτυχία των άλλων. Αυτά τα τρία ζώδια δυσκολεύονται να δεχτούν την ιδέα ότι κάποιος άλλος έχει πετύχει κάτι σημαντικό, και συχνά δεν εκφράζουν υποστήριξη για τη χαρά των άλλων. Κατά βάθος, θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση των άλλων, και σίγουρα θα αντιδρούν με ζήλο όταν ακούν ότι κάποιος αγόρασε ένα νέο αυτοκίνητο ή πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό ταξίδι στο εξωτερικό. Παρόλο που μπορεί να εκφράζουν λύπη για τις δυσκολίες των άλλων, δυσκολεύονται να συμμεριστούν πραγματικά τη χαρά τους. Στην ουσία, ζηλεύουν την επιτυχία και τα υλικά
αγαθά των άλλων. Και όταν τους ανακοινώνουν τα ευχάριστα νέα σχετικά με την επιτυχία σας, αυτόματα αναλαμβάνουν τον ρόλο του ανταγωνιστή. Τα ζώδια που αντιδρούν με ζήλο για την επιτυχία των άλλων είναι τα εξής:

Κριός

Ο Κριός θέλει να είναι πάντα πρώτος, και δυσκολεύεται να δεχτεί την ιδέα της ήττας. Συχνά λειτουργεί ανταγωνιστικά με σκοπό να κατακτήσει αυτό που επιθυμεί. Έχει την τάση να ζηλέψει τα υλικά αγαθά ή τις επιτυχίες των φίλων του, είτε πρόκειται για ένα νέο αυτοκίνητο, μια καλύτερη δουλειά, ή ακόμα και ένα εντυπωσιακό ταξίδι. Είναι ανταγωνιστικός κατά φύση, και όταν τον ενημερώνετε για την επιτυχία και τη χαρά σας, η αντίδρασή του είναι συχνά ζήλος. Να θυμάστε ότι η ζήλεια του Κριού εκφράζεται μέσω του ανταγωνισμού.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα ζηλέψει την επιτυχία κάποιου, αλλά δυσκολεύεται να το δείξει ανοιχτά. Αυτό το ζώδιο σπάνια αποκαλύπτει τις σκέψεις του, και είναι δύσκολο να καταλάβετε πότε αντιδρά με ζήλο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!