Τα 3 ζώδια που κρύβουν τα αισθήματά τους και είναι εκδικητικά


Υπάρχουν ζώδια που κρύβουν τα συναισθήματά τους και μπορεί να φαίνονται ήσυχα και αθώα, αλλά μπορεί να είναι πολύ εκδικητικά και ύπουλα. Αυτά τα ζώδια είναι μαέστροι  στην διπλωματία και μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους, ιδίως όταν ζορίζονται. Βάζουν μπροστά την λογική και δεν αφήνουν το συναίσθημα να τους παρασύρει.

Ταύρος:

Είναι πολύ υπομονετικός και μπορεί να διαχειριστεί ακόμα και τις πιο δύσκολες
καταστάσεις. Αν δεν συμπαθεί κάποιον, δεν θα το δείξει. Θα είναι ευγενικός και μετρημένος. Είναι πολύ ήσυχος στη συμπεριφορά του, αλλά αρκετά εκδικητικός αν τον πληγώσεις.

Καρκίνος:

Είναι γενικά ήρεμος και συναισθηματικά έξυπνος. Είναι στοργικός, ευαίσθητος και εύκολα μπορεί να κατανοήσει τα συναισθήματα των άλλων. Γίνεται ύπουλος όταν θεωρεί πως οι άλλοι τον κοροϊδεύουν. Πιστεύει στο ρητό «κράτα τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου κοντύτερα».

Σκορπιός:

Είναι πολύ μυστικοπαθής και δεν αποκαλύπτει εύκολα τα συναισθήματά του. Μπορεί να είναι πολύ επιθετικός και χειριστικός αν τον πληγώσουν.Είναι πολύ έξυπνος και ξέρει πώς να χειριστεί τους ανθρώπους. Τα ζώδια αυτά είναι δύσκολο να τα διαβάσεις και να καταλάβεις τι πραγματικά σκέφτονται και νιώθουν. Είναι καλό να είσαι προσεκτικός πώς τους φέρεσαι, γιατί μπορούν να γίνουν πολύ εκδικητικά αν τους πληγώσεις.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!