Τα 4 Ζώδια με Αρνητική Τάση – Γκρίνια και απαισιοδοξία


Αυτά τα τέσσερα ζώδια δίνουν συχνά την εντύπωση της προβληματικότητας, σαν να έχουν πάντα ένα σύννεφο πάνω από το κεφάλι τους. Πάντα περιμένουν το χειρότερο σε κάθε κατάσταση. Αυτή η τάση μπορεί να οφείλεται σε προηγούμενες απογοητεύσεις και πληγώματα που έχουν βιώσει στη ζωή τους, καθώς προετοιμάζουν τον εαυτό τους για να αντιμετωπίσουν τυχόν δυσκολίες. Εδώ είναι τα 4 ζώδια που εκφράζουν αυτήν την τάση:

Ταύρος:

Ο Ταύρος έχει μια κλίση προς τον αρνητισμό. Δεν γκρινιάζει εντατικά, αλλά εκδηλώνει την τάση να βλέπει το ποτήρι μισοάδειο αντί για μισογεμάτο. Επειδή είναι ένας πρακτικό άνθρωπος, προσεγγίζει τις καταστάσεις με λογική και επικρατεί η συναισθηματική του στάθμιση. Συνήθως, αντιμετωπίζει με δυσπιστία τις αλλαγές και προτιμά να δίνει έμφαση στα αρνητικά πράγματα, αποφεύγοντας έκπληξη και απογοήτευση.

Καρκίνος:

Ο Καρκίνος είναι ο βασιλιάς της γκρίνιας. Γκρινιάζει για τα πάντα, σχεδόν καθημερινά. Καθιστά τη ζωή των γύρω του δύσκολη με τα διαρκή παράπονα του. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι  αυτό: Η υπερευαισθησία του, το γεγονός ότι παίρνει προσωπικά όλα τα πράγματα και η τάση του να υπερβάλλει και να διαστρεβλώνει τα γεγονότα στο μυαλό του. Επίσης, τείνει να βλέπει προβλήματα όπου δεν υπάρχουν και να γκρινιάζει συνεχώς, επιδιώκοντας να τραβήξει την προσοχή όλων. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, γίνεται ιδιαίτερα απαισιόδοξος.

Σκορπιός:

Ο Σκορπιός κατέχει την κορυφή στην απαισιοδοξία. Είναι πολύ υποψιασμένος και πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα τον προδώσουν. Εστιάζει στα αρνητικά και είναι ευάλωτος στον αρνητισμό. Συνήθως, δυσκολεύεται να εμπιστευτεί εύκολα και δεν συγχωρεί πολύ εύκολα την προδοσία.

Ιχθείς:

Ο Ιχθύς είναι πάντα στη διάθεση του παραπόνου, ακόμη και όταν τα πράγματα είναι καλά. Βλέπει το ποτήρι μισοάδειο, αντί για μισογεμάτο, και έχει τάση προς την απαισιοδοξία Είναι συχνά ασταθής συναισθηματικά, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!