Τα 6 ζώδια που ευνοούνται με τον Ήλιο στον Σκορπιό


Ο Ήλιος από τις 23.10 μέχρι και τις 22.11 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού κάτω από την επιρροή του Άρη και του Πλούτωνα που θα μας δώσει την δυνατότητα να πολεμήσουμε με θάρρος ,να διεκδικήσουμε και να αναγεννηθούμε.Ύστερα από την παραμονή του στο ζώδιο του Ζυγού που έδωσε περισσότερη έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις και την συνεργασία , ο Ήλιος περνάει σε ένα ζώδιο που μας αναγκάζει να μεταμορφωθούμε ή να συνειδητοποιήσουμε τα βαθύτερα συναισθήματα αλλά και τις μεγαλύτερες φοβίες μας.Είναι υδάτινο ζώδιο και λέγεται ότι εάν οι Ιχθύες είναι η απέραντη θάλασσα ,ο Καρκίνος η λίμνη τότε ο Σκορπιός είναι το έλος με την έννοια ότι δεν είναι εύκολο να κατανοήσεις τι κρύβει μέσα του.Έτσι ο Ήλιος εδώ ίσως να οδηγήσει τον άνθρωπο στις πιο κρυφές του φοβίες τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσει και να μεταμορφώσει και από ερπετό να γίνει αετός.

Σε ένα πιο γήινο επίπεδο ο Σκορπιός έχει να κάνει με την σεξουαλικότητα,με τα χρήματα ή τα συναισθήματα που μοιραζόμαστε με άλλους,με το χρηματοοικονομικό σύστημα αλλά και την ψυχολογία ενώ ο Ήλιος περνώντας από αυτή την περιοχή και κάνοντας την κατάδυσή του στα βαθιά νερά του Πλούτωνα θα μας βοηθήσει να
αξιολογήσουμε ή να ψυχολογήσουμε αρκετά αποτελεσματικά.Ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να υπάρξουν και αρκετές αμφιβολίες ,ζήλειες και υποψίες αλλά και αποκαλύψεις που θα πρέπει να καταπολεμήσουμε .

Ο Ήλιος επίσης περνώντας στον Σκορπιό θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο που θα μας βοηθήσει σε κάποια οργάνωση ή καταξίωση .στη συνέχεια θα σχηματίσει μια αντίθεση με τον Δία στις 03.11 ίσως να μας φέρει κάποιες υπερβολές στις εκδηλώσεις μας,θα συμμετέχει στη Νέα Σελήνη στις 13.11 που ίσως να μας φέρει κάποια απρόοπτα και ανατροπές αλλά το τρίγωνο που ταυτόχρονα θα έχει αρχίσει να σχηματίζεται με τον Ποσειδώνα ίσως να μας βοηθήσει εάν έχουμε πίστη και αφοσίωση ενώ το εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 21.11 θα μας δώσει διαίσθηση και σθένος για να πετύχουμε. Θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια του Νερού και της Γης ενώ πιο αναλυτικά

Οι Κριοί θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά και την σεξουαλικότητά σας ωστόσο προσέχετε υπερβολές σε όλα τα επίπεδα και προετοιμαστείτε και για κάποιες ανατροπές σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Οι Ταύροι ίσως να έχετε κάποιες αντιθέσεις στις σχέσεις σας και κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια διακοπή σχέσης ωστόσο προς το τέλος Νοεμβρίου κάποιοι θα έχετε κάποια σημαντική επιτυχία.

Οι Δίδυμοι ίσως να έχετε κάποιες δυσκολίες μέσα στον εργασιακό σας τομέα και δυσκολίες ή ανατροπές σε οικονομικά θέματα ωστόσο προς το τέλος του μήνα θα έχετε θετικές εξελίξεις και νέα για κάποιους στόχους σας.

Οι Καρκίνοι θα έχετε σε θετική θέση τον Ήλιο και θα ασχοληθείτε αρκετά με την δημιουργικότητα και τα παιδιά σας ωστόσο ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές και δυσκολίες με τα παιδιά σας αλλά ίσως να δυσκολευτείτε και με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο .Προς το τέλος του Νοεμβρίου ωστόσο ίσως να προκύψει μια σημαντική σχέση ή συνεργασία.

Οι Λέοντες θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα της οικογένειάς σας και θέματα κληρονομικά που ίσως να σας φέρουν κάποιο εκνευρισμό .Προσέχετε τις σχέσεις με την οικογένειά σας και το ταίρι σας και κάποιοι στην πορεία θα βρείτε λύσεις.

Οι Παρθένοι θα έχετε ίσως κάποιες ουσιαστικές γνωριμίες ωστόσο προσέχετε και ξαφνικές αποκαλύψεις που θα προκύψουν ενώ προς το τέλος της πορείας του Ήλιου από τον Σκορπιό θα έχετε σημαντικές επιτυχίες ,έμπνευση,γνωριμίες και συνεργασίες.

Οι Ζυγοί θα ασχοληθείτε αρκετά με τα οικονομικά σας και ίσως να έχετε και έσοδα που θα σας ικανοποιήσουν ωστόσο αποφύγετε να κάνετε υπερβολικά έξοδα μόλις γεμίσει η τσέπη σας.Κάποιοι ωστόσο ίσως να έχετε κάποια συναισθηματικά σόκ ή να απογοητευτείτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Οι Σκορπιοί με τον Ήλιο στο ζώδιό σας θα πάρετε λίγη από την λάμψη του και ίσως να αποφασίσετε να εκδηλωθείτε περισσότερο ή να κοινωνικοποιηθείτε ωστόσο ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές και εντάσεις στις σχέσεις σας ενώ ίσως να θελήσετε να κάνετε και κάποιες αλλαγές.

Οι Τοξότες θα είστε πιο απομονωμένοι και κλεισμένοι στον εαυτό σας και ίσως να σας απασχολήσουν έξοδα και η καθημερινότητα ή θέματα της εργασίας σας ωστόσο προσέχετε και την υγεία σας.Θέματα οικονομικά θα τακτοποιηθούν στην πορεία.

Οι Αιγόκεροι θα ασχοληθείτε αρκετά με στόχους και φιλικά σας πρόσωπα ωστόσο ίσως να έχετε κάποιες αλλαγές και εντάσεις ή ανατροπές με φίλους,έρωτες και τα παιδιά σας.Ωστόσο θα βρείτε λύσεις και θα πάρετε και κάποια σημαντική ικανοποίηση ή θα συναντήσετε έναν βαθύ και ουσιαστικό έρωτα.

ΟΙ Υδροχόοι με θέματα καριέρας θα δυσκολευτείτε και ίσως να υπάρξουν και κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις ή υποψίες που θα σας εκνευρίσουν ενώ ίσως να υπάρξουν και αλλαγές που θα σας ταράξουν.Θέματα οικονομικά ωστόσο στην πορεία θα επιλυθούν.

Οι Ιχθείς θα δώσετε περισσότερη έμφαση στην γνώση ίσως και στην πιο
μεταφυσική της μορφή ωστόσο κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε και σπουδές
ή να κάνετε ένα ταξίδι.Ωστόσο προσέχετε γενικότερα την επικοινωνία
σας παρόλο που ίσως να έχετε και νέες ευκαιρίες για συμφωνίες .Προς
το τέλος της πορείας του Ήλιου από τον Σκορπιό θα πάρετε και
ικανοποίηση και θα έχετε επιτυχία σε στόχους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!