Τα 9 σημάδια που αποκαλύπτουν ότι κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σου, ακόμα κι αν δεν το εκφράζει με λόγια:


1.Θέλει να σε γνωρίσει στους φίλους του.
Οι φίλοι είναι σημαντικοί για τον καθένα, και αν σε εισάγει στον κύκλο των φίλων του και δεν σε κρύβει, αυτό είναι ένα θετικό σημάδι. Επίσης, αν εκδηλώνει ενδιαφέρον για να γνωρίσει τους δικούς σου φίλους, τότε αυτό καθιστά τη σχέση πιο επίσημη. Είναι σημαντικό να κάνετε καλή εντύπωση στον κύκλο των φίλων του.

2.Επικοινωνεί τα συναισθήματά του.
Αν σου δείχνει αγάπη, σου λέει ότι σε επιθυμεί, ότι του λείπεις και ότι θέλει να περνά περισσότερο χρόνο μαζί σου, τότε αυτά τα σημάδια αποκαλύπτουν ότι τα συναισθήματά του είναι αληθινά. Αυτά τα συναισθήματα είναι εξίσου σημαντικά, ακόμα κι αν δεν έχει εκφράσει ακόμη τον έρωτά του με λόγια.

3.Σου κάνει δώρα.
Δεν αναφερόμαστε σε πανάκριβα δώρα εντυπωσιασμού, αλλά σε μικρά και συμβολικά δώρα που έχουν σημασία για σένα. Αυτό δείχνει ότι σε σκέφτεται και γνωρίζει τι θα σε χαρίσει χαρά.

4.Σε κοιτά με αγάπη.
Αν τον παρατηρείς να σε κοιτά με τρυφερότητα, ακόμα κι αν δεν λέει λέξη, αυτό είναι ένα ισχυρό σημάδι. Η οπτική επαφή είναι σημαντική, διότι “οι ματιές μας μιλούν.”

5.Δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στο σεξ.
Είναι σημαντικό να έχετε κοινές δραστηριότητες και να περνάτε χρόνο μαζί, ανεξαρτήτως του σεξ. Αν ο σύντροφός σας ενδιαφέρεται για να κάνετε πράγματα μαζί και να μοιραστείτε εμπειρίες, αυτό αποδεικνύει ότι η σχέση είναι πιο βαθιά από το φυσικό κομμάτι της.

6.Περνά πολύ χρόνο μαζί σας.
Σας κάνει προτεραιότητα και προσπαθεί να βρείτε χρόνο για να περνάτε χρόνο μαζί, ακόμη και όταν έχει δουλειές ή άλλες υποχρεώσεις. Αν κάνετε κοινές δραστηριότητες και περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί, αυτό δείχνει την αφοσίωσή του προς εσάς.

7.Εκτιμά τον αυθεντικό σου εαυτό
Αν αξίζεις στα μάτια του ακόμη και όταν δεν είσαι επιβεβλημένη στην πιο γυαλιστερή εξωτερική εικόνα, τότε αυτό έχει βάρος. Αν σου αρέσει όπως είσαι χωρίς τα εφέ, το μακιγιάζ και τα εντυπωσιακά ρούχα, αυτό σημαίνει πως αγαπά τον αληθινό σου εαυτό. Επιπλέον, αν σε αποδέχεται για τον χαρακτήρα σου με όλα τα ατομικά σου χαρακτηριστικά και τα αδύνατα σημεία που έχουμε όλοι, τότε αξίζει να τον κρατήσεις.

8.Σε έχει στο μυαλό του
Δεν είσαι απλά ένα όνομα στη λίστα των επαφών του. Συχνά επικοινωνεί μαζί σου, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω μηνυμάτων, για να μάθει πώς είσαι και πώς περνάς. Ρωτά για την καθημερινότητά σου και ανησυχεί πραγματικά για την απάντησή σου. Μπορεί ακόμη να σου ξαφνιάσει με λουλούδια, κάρτες ή ακόμη και ένα γλυκό δώρο (χωρίς αφορμή!). Αν αναρωτιέσαι αν σε νοιάζεται πραγματικά, αυτά τα σημάδια λένε πολλά.

9.Έχει μάτια μόνο για εσένα

Δεν δίνει προσοχή σε άλλες γυναίκες, δεν ανταλλάσσει μηνύματα μαζί τους, δεν έχει ραντεβού μαζί τους, και δεν έχει ενδιαφέρον να δοκιμάσει τίποτα με καμία άλλη. Ο αγαπημένος του προορισμός είσαι εσύ, και αυτό είναι το απόλυτο σημάδι του αληθινού έρωτα.


Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!