Τα πιο σέξι και τα πιο ξενέρωτα ζώδια – Κατάταξη των 12


Οι αστρολόγοι λένε ότι υπάρχουν ζώδια που ξεχειλίζουν από ερωτική λίμπιντο, είναι πληθωρικά, σέξι και γεμάτα πάθος. Είναι εκείνα τα ζώδια που θεωρούνται οι καλύτεροι εραστές και αφήνουν δύσκολα κανέναν αδιάφορο.

Από την άλλη, υπάρχουν ζώδια που απαιτούν χρόνο για να ανοίξουν και να νιώσουν άνετα με τον ερωτικό τους σύντροφο. Πρέπει να χτίσουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια πριν αποκαλύψουν την ερωτική πλευρά τους.

Τα ζώδια μας δίνουν μια ενδιαφέρουσα ματιά στον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Ακόμη και αν δεν πιστεύουμε απόλυτα στην αστρολογία, σίγουρα αυτή η πρακτική είναι διαδεδομένη.

Όταν ενδιαφερόμαστε για κάποιον, συχνά ρωτάμε για το ζώδιό του, είτε το πιστεύουμε είτε όχι. Ας δούμε ποια ζώδια θεωρούνται τα πιο σέξι και ποια είναι λιγότερο ενδιαφέροντα:

Υδροχόος Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος, δύσκολος στο να ζηλέψει και χρειάζεται πολύ χρόνο για να ανοίξει στον ερωτικό του σύντροφο. Δεν εκτιμά τις υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης και τα προκαταρκτικά που διαρκούν αρκετή ώρα.

Αιγόκερως Οι Αιγόκεροι δεν εκδηλώνουν εύκολα τα συναισθήματά τους. Είναι περισσότερο λογικοί παρά συναισθηματικοί. Τη δουλειά τους τη θεωρούν σημαντική, και αυτό μπορεί να τους καθιστά ανεκτικούς στα συναισθηματικά τους.

Ταύρος Ο Ταύρος χρειάζεται να νιώσει εμπιστοσύνη και αγάπη για να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Είναι ανασφαλής και ζηλεύει. Τον αποθέωσες, όμως, και θα αποδειχθεί αφοσιωμένος εραστής.

Παρθένος Ο Παρθένος αξίζει και αναζητά ποιοτικό σεξ. Θέλει να τον ενδιαφέρει η φρεσκοπλυμένη εμφάνιση του συντρόφου του.

Ζυγός Οι Ζυγοί δεν είναι πάθος, ακόμη κι αν είναι ελκυστικοί. Αισθάνονται ανασφαλείς και δεν εκδηλώνουν πάθος εύκολα. Προτιμούν την εκλεπτυσμένη σεξουαλικοτητα.

Δίδυμος Ο Δίδυμος χρειάζεται να τον ενδιαφέρει η ευφυής συζήτηση πριν ανοίξει τον ερωτικό του εαυτό. Για τους Διδύμους, η στοργή και η αγάπη δεν είναι απαραίτητα συνυφασμένες με το σεξ.

Τοξότης Ο Τοξότης είναι παιχνιδιάρης και φλογερός εραστής. Αναζητά έντονο, απρόβλεπτο σεξ, τόσο στο κρεβάτι όσο και σε άλλους χώρους. Για να τον κρατήσεις ενδιαφερόμενο, πρέπει να τον διεγείρεις πνευματικά.

Καρκίνος Ο Καρκίνος διακριτικά εκδηλώνει το σεξ. Αν και ερωτικός, αξίζει την αφοσίωση και το χρόνο του για να αναπτύξει σχέση. Το σεξ με έναν Καρκίνο είναι σαν αργός χορός με αισθήσεις και φαντασία.

Λέων Οι Λέονταρια απολαμβάνουν να είναι το κέντρο της προσοχής και να τους θαυμάζουν. Αν τους δώσεις την απαραίτητη προσοχή, θα σου αποδώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Κριός Ο Κριός είναι πλούσιος σε σεξουαλική ενέργεια και πάθος. Πάντα είναι αφοσιωμένος και αισθησιακός εραστής.

Ιχθύς Ο Ιχθύς είναι ρομαντικός και αισθησιακός. Δημιουργεί την ατμόσφαιρα για αισθησιακό σεξ, με περιποίηση, μουσική και φαντασία.

Σκορπιός Ο Σκορπιός θεωρείται το απόλυτο ερωτικό ζώδιο, παρέχοντας μοναδικές, αξέχαστες εμπειρίες. Είναι φημισμένος για το πάθος και την σεξουαλική ενέργειά του, και δύσκολα μπορεί να αφήσει αδιάφορο οποιονδήποτε τον συναντήσει.”Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!