Τα σημεία πόνου σε μια σχέση που δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσετε


«Ο Αριστοτέλης σωστά είπε ότι «η αυτογνωσία είναι η αρχή κάθε σοφίας».

Το να γνωρίσετε τον εαυτό σας και να κατανοήσετε ποιες είναι οι ανάγκες σας, είναι ο μόνος τρόπος να αγαπήσετε άνευ όρων τον εαυτό σας και να χειριστείτε τον εαυτό σας ακόμα και στις πιο αντίξοες καταστάσεις. Είναι σημαντικό να κάνετε μερικές ερωτήσεις στον εαυτό σας προτού προχωρήσετε σε μια σχέση. Αυτό γίνεται πολύ πιο εύκολο όταν είστε ξεκάθαροι ως προς αυτό που θέλετε, καθώς σας βοηθά στο να γνωρίζετε καλύτερα τον σύντροφό σας και στο τι να περιμένετε από αυτόν.

Η αυτογνωσία σας είναι ένα από τα βασικά στοιχεία πριν ξεκινήσετε μια αφοσιωμένη σχέση, καθώς σας βοηθά να ανταποκριθείτε στις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σας, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να γνωρίζετε τις δικές σας. Αυτό βοηθά επίσης σε περιόδους στενοχώριας, καθώς γενικά θα είχατε μια ιδέα για το πώς θα αντιδρούσατε εσείς οι ίδιοι σε προβληματικές στιγμές.

Οι κόκκινες σημαίες σε μια σχέση Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας, υπάρχουν μερικά πολύ εμφανή σημεία σε μια σχέση, που υποδηλώνουν ότι είναι επώδυνα για την ανάπτυξή της, ενώ άλλα μπορεί να μην είναι τόσο διαφανή και μπορεί να χρειάζονται τη δέουσα προσοχή σας, για να συνειδητοποιήσετε ό,τι μπορεί να σας βλάψει στο μέλλον . Ακόμα κι αν ακολουθείτε τη Βεδική Αστρολογία, θα ξέρετε ότι βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη συμβατότητα που θα είχαν δύο άτομα εάν επρόκειτο να συνδεθούν σε μια σχέση, και αυτό θα μπορούσε να γίνει γνωστό, εάν ένας αστρολόγος αξιολογήσει τους γενέθλιους χάρτες τους. Θα μπορούσε να σας καθοδηγήσει εάν υπάρχουν κόκκινες σημαίες στη σχέση και εάν πρέπει να τη συνεχίσετε ή να αποχωρήσετε από αυτήν.

Τα επώδυνα σημεία, τα οποία μετράμε ως κόκκινες σημαίες σε μια σχέση, είναι ικανά να σας βλάψουν στο μέλλον και να καταστρέψουν μια ευτυχισμένη σχέση που προσπαθείτε σκληρά να οικοδομήσετε. Παραθέτουμε μερικές βασικές σχεσιακές κόκκινες σημαίες παρακάτω τις οποίες πρέπει να προσέξετε, έτσι ώστε να προστατευθείτε από πιθανά τραύματα.

Όταν αισθάνεστε έλλειψη επικοινωνίας Αυτό είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνο για τη δημιουργία τεράστιων χασμάτων μεταξύ δύο ανθρώπων σε μια σχέση. Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται να εκφράσουν αυτό που νιώθουν και αντιμετωπίζουν δυσμενείς καταστάσεις δίνοντας τη «σιωπηλή θεραπεία». Αν και για μικρές βλακείες, αυτά μπορεί να λειτουργήσουν, αλλά όταν πρόκειται για μεγαλύτερες διαφωνίες και αποφάσεις ζωής, αυτό το είδος συμπεριφοράς θα σας απογοήτευε και θα σας εκνευρίσει, καθώς θα μείνετε κρεμασμένοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μόνοι σας, α=χωρίς την υποστήριξή τους.

Όταν ο σύντροφος έχει μια συμπεριφορά ελέγχου και κυριαρχίας Εάν ο σύντροφός σας σάς υποχρεώνει, μέσω της αγάπης ή του θυμού, να κάνετε ορισμένα πράγματα που δεν θα θέλατε, σημαίνει ότι προσπαθεί να σας ελέγξει και να σας εξουσιάσει. Τέτοιοι σύντροφοι δεν θα ήθελαν ποτέ να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να ζήσετε τη δική σας ζωή, αλλά απλώς να είστε ο διοικητής της ζωής που ζείτε. Είναι πιθανό ένας τέτοιος σύντροφος να προσποιηθεί την αγάπη. Απλώς αναρωτηθείτε αν ένα τέτοιο άτομο αξίζει να το αγαπήσετε. Εάν η απάντησή σας είναι ναι, προχωρήστε με δική σας ευθύνη.

Όταν υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης Λέγεται συχνά ότι οι σχέσεις χτίζονται επί τη βάσει της εμπιστοσύνης. Εάν ο σύντροφός σας δεν σας εμπιστεύεται ή εσείς δεν μπορείτε να τον εμπιστευτείτε καθώς σας λέει πολλά ψέματα, καλύτερα να προσπαθήσετε να βγείτε από μια τέτοια σχέση. Γιατί το μόνο που θα μπορούσε να δώσει μια τέτοια σχέση στο μέλλον, είναι θλίψη, ανασφάλεια, δυστυχία και  καβγάδες.

Όταν εσείς ή ο σύντροφός σας έχετε πάντα ένα αίσθημα ανασφάλειας Μερικές φορές, μπορεί να συμβεί να μην ξέρετε πού πηγαίνει η σχέση σας. Εσείς και ο σύντροφό σας δεν συζητάτε αρκετά για το μέλλον της σχέσης σας και μάλλον αποφεύγετε να το κάνετε, γιατί κάτι τέτοιο θα σας προκαλούσε ανησυχία και άγχος. Αυτό σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεστε πολύ για τη σχέση και είστε ανασφαλείς ως προς τον τρόπο που αυτή διαμορφώνεται. Οι διαβεβαιώσεις που ενδεχομένως αναζητάτε, μπορεί να σας δώσουν μόνο στιγμιαία σταθερότητα, και όχι μια σταθερότητα στην οποία μπορείτε πραγματικά να στηριχθείτε.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!