Τα ζώδια που δεν μπορείς να αγνοήσεις


Ποια ζώδια θα σε καταδιώξουν, ακόμη κι αν τα αγνοήσεις; Όταν πρόκειται για τα συναισθήματα, η λογική συχνά αγνοείται. Όταν ερωτευτείς κάποιον ή έχεις ενδιαφέρον για κάποιον, η λογική δεν έχει σημασία, ακόμη κι αν οι συνθήκες σε καλούν να απομακρυνθείς.

Σε αυτή την περίπτωση, γνώση και κατανόηση μπορεί να είναι πολύτιμες. Ας δούμε ποια ζώδια είναι τέτοια που αν και τις αγνοήσεις, πάντα θα κάνουν προσπάθεια να σε κερδίσουν.

Τα ζώδια του Κριού είναι σαν κυνηγοί στον τομέα του έρωτα. Αν αποφασίσεις να τους αγνοήσεις και να κρυφτείς, αυτοί θα έρθουν να σε αναζητήσουν με ρομαντικό τρόπο και με σεβασμό. Αν σταματήσεις να απαντάς στα μηνύματά τους ή τις κλήσεις τους, είναι σίγουρο πως θα σε διεκδικήσουν με πάθος.

Οι Τοξότες φαίνονται ψυχροί, αλλά ταυτόχρονα απολαμβάνουν τον παιχνίδι του φλερτ. Τους αρέσει να καταδιώκουν αλλά και να καταδικνύονται. Αυτό που τους εξισορροπεί είναι το ότι δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την σχέση, αλλά αν αποφασίσεις να το αφήσεις και να απομακρυνθείς, θα αναζητήσουν εσένα.

Στην λίστα αυτή συμπεριλαμβάνουμε επίσης τους Υδροχόους, που είναι γνωστοί για την αντιδραστική τους φύση. Αν τους αγνοήσεις και αμφισβητήσεις τα συναισθήματά τους, θα αναλάβουν δράση για να σε κερδίσουν. Το παιχνίδι της ψυχολογίας μπορεί να αναστραφεί, και θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν την προσοχή σου.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!