Τάκης Παπαματθαίου: Είχα μέλλον στην τράπεζα, μπορεί να γινόμουν διευθυντής


Ο Τάκης Παπαματθαίου, θα γινόταν πιθανότατα διευθυντής τράπεζας, αν δεν ακολουθούσε το επάγγελμα του ηθοποιού, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο «2Night Show».

Μιλώντας για τη δουλειά του πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, είπε: «Εγώ δούλευα και στην τράπεζα και με λαμπρό μέλλον. Άντρας μιας θείας μου, αδερφής της γιαγιάς μου, ήταν πρόεδρος του χρηματιστηρίου με τσατιλίκι φοβερό στην τράπεζα Κρήτης. Ήμουν ταμειολογιστής, είχα και το συνάλλαγμα, καταλαβαίνεις το γλείψιμο που μου κάνανε “κύριε Παπαματθαίου συγχαρητήρια..” μου στέλνανε καλαθάκια με ουίσκι. Άρχισα να γλυκαίνομαι, πιτσιρικάς τώρα με αυτά τα μεγαλεία».


Τέλος, ο Τάκης Παπαματθαίου τόνισε: «Έπρεπε να αποφασίσω. Δηλαδή εγώ τώρα ξέρω ότι το μέλλον μου, να μην πω ο θάνατός μου, είναι ότι θα είμαι ανώτερος διευθυντής της τράπεζας. Πήρα την απόφαση να φύγω από την τράπεζα».

Στην ίδια συνέντευξη, αναφέρθηκε στον ρόλο που του είχε προταθεί για τη σειρά «Οι Απαράδεκτοι», ενώ σχολίασε και τον εαυτό του, ως πατέρα.

«Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μου πρότεινε να παίξω στους “Απαράδεκτους”. Δεν δέχθηκα και τον ρόλο πήρε ο Βλάσσης Μπονάτσος. Αρνήθηκα, γιατί λίγο πριν είχα υπογράψει να παίξω με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και, ενώ κάποιοι κάνουν κάτι τέτοιες… ντρίπλες και σπάνε τα συμβόλαια, εμένα δεν είναι του χαρακτήρα μου» αποκάλυψε.


Τέλος, ο Τάκης Παπαματθαίου τόνισε: «Προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος πατέρας για τον Ιάσονα αλλά έχω κάνει κι εγώ λάθη. Όσο και να προσπαθείς, πάντα θα υπάρχει το καλύτερο. Αυτό το καλύτερο προφανώς δεν το έφτασα, ίσως δεν ήμουν ο τέλειος πατέρας».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GROroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!